F3 strandt in 1/8 finale beker

8 april 2015

Vanmiddag stond de uitwedstrijd tegen Brederodes F5 op het programma. Al snel bleek dat het een pittige wedstrijd zou worden. Zeker gezien het feit dat we tegen 2e jaars moesten waarbij enkelen al 1,5 kop groter waren dan onze jongens. Brederodes kwam via een mooi afstandsschot op voorsprong. Gelukkig scoorde Adam vlakte voor rust de verdiende gelijkmaker. In de tweede helft kwamen we niet heel veel meer aan voetballen toe.

Een vrije trap van hen werd hard op de goal geschoten en bij de 2e paal tot goal verwerkt. We probeerden het nog wel met een paar afstandsschoten, maar die gingen of in de handen van de keeper of naast. De 2-1 was ook de eindstand uiteindelijk. De jongens hebben hard gewerkt, maar helaas strandt het bekeravontuur hier.

Een avontuur dat begin september begon met vele honderden ploegen waarbij we toch maar mooi bij de laatste 18 zijn gekomen. Zaterdag spelen we voor de competitie tegen VRC F3.