F3 toont veerkracht uit bij SEC F1

14 september 2014
Na de monsterzege van vorige week in de beker, was iedereen benieuwd hoe het vandaag zou gaan. Na een lange reis was de F3 belandt in Soest om daar tegen de F1 van SEC haar eerste competitiewedstrijd te spelen.
 
Al snel scoorde Adam de 1-0 voor ons en leek er geen vuiltje aan de lucht. Bij de tegenstander bleek een jongen te spelen die al 2e jaars F was en daardoor fysiek veel van onze jongens eenvoudig voorbij liep. Mede hierdoor stond het al snel 4-1 voor de tegenstander. Door Nik te koppelen aan deze tegenstander kreeg de F3 meer grip op de tegenstander en door goed overspelen kwamen er ook weer kansen voor de F3. Dit leidde vlak voor rust tot de 4-2 van Mohammed en de 4-3 van Adam. Een grote kans op de gelijkmaker werd helaas door de keeper voorkomen.
 
Na de rust ging de F3 door op de ingeslagen weg en al snel was daar de gelijkmaker door Adam. De verdedigers en keeper hielden de tegenstander goed van scoren af, waardoor zelfs uit een mooie snelle aanval Thijmen de 4-5 kon scoren. In de spannende slotfase probeerde de tegenstander de 5-5 te maken, maar uit een mooie uitbraak was het Tygo die het middenveld kon oversteken en diagonaal de 4-6 vlak voor tijd maakte en de punten veilig stelde voor de F3.