F3 trekt aan langste eind bij Hoogland F9

8 november 2014

Vanmorgen stond de uitwedstrijd tegen Hoogland F9 op het programma. De tegenstander stond ook hoog op de ranglijst. Onze jongens waren erop gebrand om weer te winnen na de oneerlijke nederlaag van vorige week.

Al snel scoorde Shierko de 1-0. De wedstrijd ging verder gelijkopgaand en ook Hoogland kreeg enkele kansen. Gelukkig hield Mike zijn goal schoon met enkele goede reddingen. Onze jongens moesten er hard voor werken, mede ook omdat de tegenstander tweede jaars F zijn en ook goed konden voetballen. In de rust konden de jongens even bijkomen en opladen voor de tweede helft. We spraken af om in de tweede helft ook zo te blijven voetballen en hard te werken voor elkaar. In de tweede helft scoorde Mohammed de 2-0 voor ons.

Uit een ingooi van ons kreeg Hoogland een grote kans, maar Mike lette goed op en bracht redding. Een schot van Raoul werd op de lijn gered en ook een schot van Tygo werd helaas geblokt vlak voor de lijn. Een schot van Adam kon de keeper kon keren, maar Mohammed lette goed op en pikte de bal op en schoot de 3-0 binnen en besliste daarmee de wedstrijd. Na een te korte uittrap van de keeper was Mohammed alert en kon hij de 4-0 binnen schieten en zo zijn hattrick complementeren.

In de slotfase was iedereen met zijn gedachten bij het aanvallen, waardoor Hoogland alleen op Mike kon afgaan. Gelukkig voor ons hield hij ook nu de goal schoon met een goede redding. Uiteindelijk een mooie overwinning en een leerzame wedstrijd qua fysiek ook voor ons.