F3 wint topper van Spakenburg F4

25 oktober 2014

Vandaag stond de topper tegen de nummer 2 op het programma. Spakenburg had tot vandaag een keer gelijk gespeeld en stond dus op twee punten.

In de duisternis vertrokken we al vroeg naar Spakenburg. Na een gelijk opgaand begin, werden we langzaam sterker. Een schot van Shierko ging langs de keeper, maar werd door een verdediger van de lijn gegleden. Een goed schot van Mohammed werd geblokt door een verdediger. Even later scoorde Mohammed uiteindelijk wel de 1-0.

Vlak voor rust schoot Adam een bal buiten bereik van de keeper maar helaas op de paal. In de tweede helft gingen onze jongens vol goede moed verder op de ingeslagen weg. Iedereen werkte hard en deed zijn best waardoor we goed konden aanvallen en de grote jongens van Spakenburg ver van onze goal konden houden. Na een slechte uittrap van de keeper kon Adam bijna de 2-0 maken, maar helaas kon hij niet genoeg kracht achter de bal zetten.

Uiteindelijk scoorde Shierko de bevrijdende 2-0. Na een snelle aanval van achteruit en goed overspelen van onze jongens kon Shierko uithalen voor de 3-0. De keeper kon nog redden, maar was kansloos op de rebound van Mohammed.

Volgende week spelen onze jongens thuis om 12.00 tegen Eemdijk F1. Zij staan derde in de competitie met drie verliespunten. Dit belooft dus ook weer een spannende partij te worden.