F3 wint uit bij Roda '46 F7

30 november 2014

Vandaag stond op papier de makkelijke uitwedstrijd tegen Roda '46 F7 op het programma voor onze mannen. Waar wij tot nu toe een keer verloren hebben, heeft de tegenstander alles nog verloren.

 

Nadat we eerst bij GVVV op de foto gegaan waren met de door BDO gesponsorde trainingspakken vertrokken we richting Leusden. Iedereen kleedde zich warm aan gezien de kou. Na de aftrap combineerde de tegenstander een paar keer goed en voordat iedereen goed en wel oplette lag de bal al achter Mike.

 

Na deze goal leek het nog steeds wel of niet iedereen helemaal wakker was, want de tegenstander was feller in alle duels. Na enkele kleine kansen scoorde Mohammed de 1-1. Door een mooi afstandsschot van Shierko werd het 2-1 voor ons en even later scoorde hij ook de 3-1. Na een mooie aanval stelde Shierko Tygo in staat om te scoren en daarna scoorde hij zelf weer met een afstandsschot waardoor we gingen rusten met 5-1.

 

In de rust spraken we af dat iedereen feller zou zijn in de duels en we beter gingen overspelen. Het spel bleef echter ver onder het niveau dat onze jongens kunnen halen. Door half ingrijpen in de verdediging, kon Roda zelfs nog een keer scoren. Uiteindelijk scoorde Adam nog de 6-2.

 

Volgende week spelen we thuis tegen Achterveld F2. Door de overwinning van zowel ons als Eemdijk, blijven we beide aan kop staan.