Fantastische wedstrijd G.V.V.V. B1

23 november 2014

Als oud-voetballers onder elkaar kun je vaak op latere leeftijd nog de speciale wedstrijden uit je carrière precies voor de geest halen.

Het zou ons niet verbazen als de jongens van GVVV B1 de wedstrijd tegen JVC Cuijk B1 van afgelopen zaterdag 22 november later ook nog scherp op hun netvlies hebben als een van de mooiste wedstrijden!

Jongens wat hebben we genoten gisteren!

Na een competitiestart met wisselende resultaten tot nu toe, met wel een 2e plaats in de 4e divisie tot gevolg, reisden we afgelopen zaterdag voor de topper naar JVC Cuijk B1 met slechts 2 verliespunten de trotse koploper.

Direct na het 1e fluitsignaal was de intentie van JVC Cuijk B1 duidelijk, ze wilde zo snel mogelijk op voorsprong komen. Echter na ca. 10 minuten in de 1e helft nam GVVV B1 de wedstrijd in handen. De tegenstander werd vastgezet op eigen helft en kwam nauwelijks meer onder de druk van GVVV B1 uit. Paal en lat voorkwamen dat GVVV B1 op voorsprong kwam.

Het fantastische spel in de 1e helft werd ook in de 2e helft doorgetrokken, wat alles in zich had van mooie combinaties, compact spel, druk naar voren, technisch en tactisch goed, met wisselende posities en overnames, en fysiek en mentaal ijzersterk spel van onze jongens.

De wedstrijd werd mede ook fantastisch door het goede team van JVC Cuijk B1, die tegen het eind van de wedstrijd nog een doelpunt probeerde te forceren. Al met al de mooiste wedstrijd die we dit seizoen in deze competitie hebben gezien van twee fantastische ploegen met als eindresultaat 0-0!

Jongens, Alfred en Annas (Kries was helaas op vakantie…)  we hebben van minuut 1 t/m minuut 80 genoten van jullie!!

GVVV B1 een team om trots op te zijn!

Met sportieve trotse blauwe groeten.

Ouders GVVV B1