Inhaalwedstrijd Hercules ME3 – G.V.V.V. ME2

12 januari 2015

Afgelopen zaterdag 10 januari moesten de meiden van de ME2 van G.V.V.V. een inhaalwedstrijd spelen in de najaars-competitie. Als de meiden deze wedstrijd zouden weten te winnen, konden ze nog 3de worden in deze competitie.

De wedstrijd zou om 9.00 uur beginnen, dus we moesten al vroeg opstaan om al om 7.45 te vertrekken. Vooraf was er in de groepsapp al een flinke mailwisseling geweest. Aangezien het deze dag enorm stormde en er veel wedstrijden waren afgelast. Maar onze wedstrijd ging gewoon door. Na een winderige heenreis kwamen de meiden aan bij het Hercules Paviljoen in Utrecht. Na het omkleden en de bekendmaking van de opstelling, door coach Chris, liepen de meiden naar het veld en merkte ze hoe hard het waaide, maar de stemming zat er goed in.

Om 9.00 uur ging de wedstrijd van start en al gauw komt Hercules ME3 op voorsprong met 1-0, alle ballen vliegen door de lucht en gingen alle kanten op , het leek net een flipperkast. Maar na 20 minuten een mooie aanval van de G.V.V.V. ME2 zodat de stand op 1-1 kwam, gescoord door Imane. Daarna zakt het allemaal wat in en komen we op een 2-1 achterstand.

De dames gaan de rust in met een 2-1 achterstand.

Na een korte pauze, vanwege de hevige wind, gaan de meiden weer voetballen en na 10 minuten wordt de voorsprong van de thuispartij vergroot naar 3-1. Direct na de aftrap gaan de dames ME2 weer in de aanval en scoort Anne, de stand is dan 3-2. Al snel wordt het daarna 3-3 gescoord door Imane.

Nog geen 5 minuten later wordt het zelfs 3-4 ook weer gescoord door onze topscoorder Imane. Binnen tien minuten is de wedstrijd beslist en scoort Imane nog 2 doelpunten en wordt de uiteindelijke einduitslag 3-6.

Door deze mooie uitslag stijgt de ploeg van G.V.V.V. ME2 naar een mooie 3de plaats in de najaars-competitie een vermelding waard. Deze meiden zijn pas sinds vorig jaar september bij elkaar en hebben deze prestatie toch maar mooi neergezet.