Laatste officiële competitie wedstrijd ME2

1 mei 2015

Afgelopen zaterdag 25-4-2015 stond onze laatste wedstrijd op het programma voor het seizoen. De uitwedstrijd was tegen Hercules ME2 uit Utrecht op sportpark "Voordorp".

De wedstrijd werd gespeeld op veld 2 en werd afgetrapt om 8:30 uur. Dat betekende weer vroeg verzamelen bij de BK achter op de parkeerplaats.

Met Ashantie als aanvoerder werd er afgetrapt om 8:30 uur.

Na 5 minuten spelen werd het 0-1 door Anne. Nog net voor het fluitsignaal van de rust werd het 1-1 en 1-2 door een eigen doelpunt van Hercules.

Door een enkel blessure van Eva moest Ashanti op het goal gaan staan. Na 3 minuten spelen in de tweede helft werd het uit eindelijk 1-3 door Imane.

Door de druk van de tegenstander werd het daarna alweer gauw 2-3 en 3-3, dus een gelijke stand.

Met nog zo'n 6 minuten spelen werd het toch wel spannend en kwam voor G.V.V.V. ME2 uiteindelijk de verlossende 3-4 op het scorebord, gescoord door Anne. Hierna zetten we nog even druk op de tegenstander en werd het uiteindelijk toch nog een mooie 3-5 overwinning. De laatste goal werd gescoord door Imane.

Het was geen makkelijke wedstrijd mede omdat we de thuis wedstrijd gewonnen hadden met 4-0.

Op dit moment staan we nog op de 3e plaatst als we onze inhaalwedstrijd tegen Jonathan kunnen inhalen kunnen we nog 2e eindigen.

Meiden wij als "ouders en trouwe supporters" zijn trots op jullie mooie prestatie die jullie allemaal hebben neergezet. Het zou mooi zijn dat jullie als team bij elkaar kunnen blijven en weer een mooie prestatie kunnen neerzetten in de volgende competitie.

Groeten Arnold