ME1 met goed voetbal naar makkelijke winst op De Meern

5 oktober 2014

Zaterdag 04 oktober 2014, 09.30 uur G.V.V.V. ME1-De Meern ME3 uitslag 17-0

 

Wederom een prachtige zaterdagochtend om getuige te zijn van een lekker potje meiden voetbal. Vorige week werd weliswaar gewonnen maar van goed voetbal was geen sprake. Vandaag moesten we weer laten zien dat we kwalitatief ook een goed spelend team zijn. Helaas moesten we het vandaag doen zonder Romaissa Douna die het offerfeest aan het vieren was.

 

Ons sterke spel komt het beste tot uiting als de speelsters hun positie goed vasthouden en daardoor het speelveld goed breed blijven maken. Dat ging vandaag erg goed waardoor we via de flanken vaak voor gevaar konden zorgen. Onze linker- en rechter middenveldsters, Nadine en Danique konden met hun snelheid via de flanken voor veel gevaar zorgen. Femke en Robin wisten elkaar weer blindelings te vinden met hun 1-2 tjes, speelden zo de verdediging uit elkaar wat meerdere keren een doelpunt tot eindresultaat had.

 

Lisa liet vandaag zien dat ze zowel in de verdediging als op het middenveld goed uit de voeten kan. Haar inzet leverde regelmatig balwinst op. Onze betrouwbare verdedigster Renee gaf vandaag niets weg en elke doorbrak van De Meern werd onschadelijk gemaakt. Verdedigster Sanne liet vandaag zien dat zij altijd voetballend naar een oplossing zoekt. Dat deed ze vandaag erg goed.

 

Last but not least, Fleur onze doelvrouw, heeft toch nog een keer haar kwaliteiten moeten showen door een keer een mooie duik te maken naar de rechterhoek om een inzet onschadelijk te maken.

 

Naast de grote uitslag, was het voetbal van ons vandaag van een goed niveau. Volgende week op bezoek bij Roda '46 in Leusden. We staan op een 1e plaats met 12 punten uit 4 wedstrijden met een doelsaldo van 66 voor en 0 tegen.

 

De 17 treffers kwamen vandaag van:

Robin Gerritsen 8 doelpunten

Femke Wiedeman 4 doelpunten

Nadine Blankenstein 4 doelpunten

Danique Prins 1 doelpunt

 

Prettige week en tot volgend weekend.

 

Groet Marco Wiedeman