ME1, met ongekend doelsaldo, KAMPIOEN

6 december 2014
Zaterdag 6 december 2014 stond voor de meisjes van G.V.V.V. ME1 in het teken van de kampioenswedstrijd tegen de meisjes van Hercules uit Utrecht. Een 19-0 overwinning vandaag voor eigen publiek gaf dit kampioenschap een lekkere smaak.

Afgelopen week waren de voorbereidingen van de festiviteiten rondom dit bijzondere kampioenschap. Elk kampioenschap is natuurlijk bijzonder maar het bijzondere aan dit kampioenschap is dat de meisjes van GVVV ME1 dit deden met alleen winstpartijen en een doelsaldo van 176 voor en 0 tegen!!! Dit alles in maar 10 wedstrijden. Veel doelpunten maken is knap maar 0 tegendoelpunten is net zo knap danwel niet knapper. Wat is nu de kracht van dit talentvolle meisjesteam van G.V.V.V.?
Het is een sterke lichting waarbij alle meisjes individueel boven gemiddelde voetbalsters zijn. Naast het feit dat de meeste van deze meiden al bijna 4 jaar samen voetballen staan ze in het elftal ook allemaal op hun favoriete plek waar ze ook het beste tot hun recht komen.
Voor de ontwikkeling van dit team is het te hopen dat de KNVB de sterkste teams uit de 1e klasse samen gaat brengen zodat er komend half jaar meer uitdagingen op het programma staan.

Na het laatste fluitsignaal kwamen de blauw/witte papieren confettie slierten het veld op. Met muziek, kinderchampagne en een persoonlijke trofee kon het feest gaan beginnen.
De trainer/coach van de G.V.V.V. hoofdmacht, Erik Assink, kwam de prijzen uitreiken en had daarbij voor elke speelster een persoonlijk woordje.
Met een frietje en drinken konden de meiden zich gaan opmaken voor een ereronde vlak voor het duel van G.V.V.V. tegen Ajax in de Topklasse van de zaterdag amateurs. Het feest heeft waarschijnlijk aanstekelijk gewerkt voor de mannen van G.V.V.V want die konden na 90 minuten 3 punten bijschrijven na de 1-0 winst.

Na de winterstop gaan deze meiden door in de volgende bekerronde en gaan we opnieuw beginnen in een nieuwe competitie.

Hierbij dank aan alle supporters, ouders en begeleiders van G.V.V.V. die mee hebben geholpen aan deze onvergetelijke dag.

Tot na de winterstop in 2015. Prettige feestdagen allemaal.

Groet Marco W.

De doelpuntenmakers vandaag waren:

Romaissa Douna             10 doelpunten
Robin Gerritsen                 4 doelpunten