ME1 stuurt De Bilt met dubbele cijfers naar huis

20 september 2014
Zaterdag 20 september 2014, 08.30 uur.

Na de monsterscore van vorige week stond voor vandaag het thuisduel tegen de meiden van De Bilt op het programma.
Op papier moest dit een eenvoudig klusje gaan worden.
Dit bleek al snel. Na het eerste fluitsignaal konden de meiden al juichen voor het eerste doelpunt van G.V.V.V.
Na 2 grote overwinningen in de beker en competitie ontstaan er allerlei speculaties over wat er nu na de winterstop met ons team gaat gebeuren. We focussen ons de komende weken gewoon lekker op de wedstrijden en gaan daar proberen het maximale uit te halen.
Door onze ruime overwinningen is er van VVIJ een verzoek gekomen om een oefenwedstrijd te spelen tegen hun ME1.
Kennelijk is dit ook een sterk team want ze zoeken tegenstanders die een goed draaiend team hebben.
Binnen afzienbare tijd zullen we een oefenduel spelen in IJsselstein.
Door verplichtingen bij een andere sport kon ik vandaag zelf niet aanwezig zijn. Ik heb mij door scouts laten influisteren dat de meiden van de ME1 vandaag goed combinatie voetbal hebben laten zien.
De 2e helft is Fleur gaan voetballen en Sanne op doel gegaan.
Volgende week staat er een heuse kraker op het programma. We gaan dan aantreden tegen de meiden van G.V.V.V. ME2.
Dit soort duels maken altijd iets extra's los bij de meiden en kan dus iets moois opleveren.
Terug naar vandaag. Goed gewerkt aan het doelsaldo.

Einduitslag is geworden............................. G.V.V.V.-De Bilt ......15-0.

Doelpuntenmakers vandaag:

Robin Gerritsen         4x
Femke Wiedeman     4x
Fleur Oostra                2x
Nadine Blankenstijn  2x
Lisa Koster                   1x
Danique Prins             1x
Romaissa Douna         1x

Prettig weekend en tot volgende week bij de kraker tegen de ME2.
Marco Wiedeman