Meiden F6M knokken zich naar gelijkspel

12 oktober 2014
Op moment dat het gras van veld 3 nog nat is van de dagen ervoor, maar de regen van de middag nog moet vallen mogen de meiden voetballen tegen de F4 van 't Vliegdorp uit Soest.
Beiden teams wonnen van de eerste 3 wedstrijden er 2; de meiden hebben na de nederlaag van vorige week tegen Candia wat goed te maken.

De eerste 10 minuten golft het spel heen en weer, zonder dat dit leidt tot grote kansen.
Halverwege de eerste helft dan toch de eerste kans voor G.V.V.V. en met een goed schot schiet Bridget ons op een 1-0. Niet veel later verdubbeld ze de voorsprong vanuit een vrije trap bijna tot 2-0; de keeper let echter goed op en red.

Teveel van onze meiden wil voor eigen succes gaan en vergeet over te spelen. Mede daardoor maakt 't Vliegdorp vlak voor rust de gelijkmaker. Met 1-1 gaan we rusten.

De donderspeech van Marco ten spijt. We zijn nog geen 2 minuten bezig in de 2de helft of 't Vliegdorp neemt de leiding (1-2).

Daarna wordt de wedstrijd feller, zonder dat het gemeen wordt. De scheidsrechter moet de wedstrijd regelmatig stil leggen als gevolg van een bal in gezicht of buik of een been dat vergeet de bal te raken ... Het (uit)publiek gaat zich onnodig met het spel bemoeien en dit leidt helaas tot het moeten wegsturen van één van de aanwezigen ('t Vliegdorp bood na de wedstrijd telefonisch excuses aan).

Met nog 5 minuten te spelen krijgen de meiden diverse kansen op de gelijkmaker. Zo missen Liesl, Myrthe & Bridget een aantal goede mogelijkheden. Op moment dat 't Vliegdorp ook een grote kans minst maakt Bridget dan uiteindelijk in de laatste minuut de terechte 2-2. Dit blijkt de eindstand te zijn, want in de blessuretijd wordt niet meer gescoord.

In de stand zakken de meiden van de 3de naar 4de plaats, omdat CDW tot winst kwam (maar een wedstrijd meer speelden). Van de 2 koplopers kwam alleen DEV Doorn in aktie (zij verpletterde Woudenberg met 22-0). G.V.V.V. F5 kwam vanwege zeer trieste omstandigen bij de tegenstander DOSC niet in aktie.

Volgende week spelen we thuis de 2de bekerwedstrijd van het seizoen. Aanvang is dan weer 09.30 uur. Tegenstander is dan Valleivogels F3.
Over 2 weken spelen we wederom thuis om 09.30 uur. Dan tegen koploper DEV Doorn.