Meiden F6M op karakter langs VRC

1 november 2014
Vandaag stond alweer de 6de competitiewedstrijd op het programma en wel de uitwedstrijd tegen VRC. Eerder dit seizoen hadden we daar ook al gespeeld voor de beker, maar dat was tegen de F5 en vandaag speelden we tegen de F7. Wat toen eerste wedstrijd voor sommige meisjes was en een kansloze nederlaag werd, was vandaag een duidelijk andere wedstrijd.

Myrthe stond vandaag in de spits bij afwezigheid van Bridget. Daarnaast moesten we het zonder Marlijn doen (beiden beterschap!).
De eerste helft ging redelijk gelijk op, maar de beste kansen waren toch voor G.V.V.V. Myrthe kreeg met name een aantal keer de kans om de meiden op voorsprong te zetten, maar schoot van te grote afstand, zodat de keeper van VRC redding kon brengen.
We gingen dan ook met een 0-0 stand rusten.

VRC besloot in de rust van keeper te wisselen. Hierdoor kregen ze een betere speler erbij in het veld, maar helaas ook een mindere keepster.
Het was VRC dat in de 2de helft als eerste wist te scoren, maar die score werd al snel ongedaan gemaakt door Mirthe.
Weer was het VRC dat de leiding nam (2-1), maar een mooie vrij trap van Liesl zorgde voor de 2-2.
We bleven hard werken en werden beloond door een "schijntrap doelpunt" van Myrthe (ze deed net of ze de bal nog links van de keepster wilde inschieten, miste de bal en de bal rolde langzaam van de keepster het doel in).
In de laatste minuten van de wedstrijd veranderde niets meer aan de stand, zodat de 3 punten meegingen naar het Panhuis.

Volgende week spelen we weer thuis. SVMM F3 is dan de tegenstander. Een team wat niet te onderschatten is. Het belooft ook dan weer een spannende wedstrijd te worden.