Mooie wedstrijd ME2

19 april 2015

Gisteren 18-4-2015 stond de thuis wedstrijd tegen Hercules ME2 uit Utrecht op sportpark "Panhuis" op het programma.

De wedstrijd werd gespeeld op veld 2 en werd afgetrapt om 9:30 uur. De wedstrijd was vanaf het begin richting doel van Hercules.

Na 8 minuten spelen was het Medina die richting doel ging van Hercules en de 1-0 op het scorebord bracht. De rest van de eerste helft was steeds richting goal van Hercules echter bleven de goals uit voor G.V.V.V. ME2 en kwam Hercules zelfs een klein beetje bij het doel van Eva. Maar door goed keepers werk van onze super goalie "Eva" bleef het 1-0 tot aan de rust

Na wat omzettingen in de voorhoede (Imane spits, Medina rechtsbuiten en Anne linksbuiten) ging de trein weer lopen en kwamen uiteindelijk door 2 mooie assist (verre uitrapen) van "Goalie" Eva de 2-0 (5e minuut) en 3-0 (8e minuut) op het scorebord. Beide goals kwamen op naam van Imane.

Hierna ging G.V.V.V. ME2 het wat rustiger aan spelen. Waardoor de tegenstander wat meer in zijn spel konden komen en meer richting onze goal kwamen. Ook nu weer fantastisch keepers werk van Eva.

Na een kwartier spelen kwam gelukkig de verlossende 4-0 op het scorebord. De goal werd wederom gescoord door Imane en dat betekende een "Hattrick" voor Imane. De wedstrijd werd bijna afgefloten en kon Medina met een fantastische afstandsschot de 5-0 op het scorebord brengen echter die ging net via de lat over het goal. Na dit schot werd er direct afgefloten door onze scheidsrechter Hafid en was de overwinning een feit.

Door deze uitslag en de uitslagen van onze directe tegenstanders blijven we op dit moment steken op plek 3. Maar doordat er nog twee afgelaste wedstrijden zijn die we kunnen inhalen, zouden we nog op plek 2 kunnen eindigen maar dan moeten die beide gewonnen worden.

G.V.V.V. ME2 heeft ook nog een mooie kaart geschreven voor Joey Sneijders om hem extra prikkels te geven, namens G.V.V.V. ME2 "Keep on Fighting Joey"

Volgende week staat er weer een wedstrijd op het programma tegen Hercules ME2, maar dan een uit wedstrijd en deze zal afgetrapt worden om 8:30 uur.

Groeten Arnold