Musketiers misleidt F4

22 november 2014

Vorige week dwong F4 voor de beker een gelijkspel af tegen het in een klasse hoger spelende Candia ’66. Na dat goede resultaat was er vooraf ook hoop op een leuke wedstrijd tegen de koploper Musketiers F1 uit Elst.

Hoewel de leider van Musketiers volhield dat alle spelers F waren, liepen er een paar zeer grote jongens in het veld en was hierover gerede twijfel langs de lijn. Desalniettemin werd vol goede moed aan de eerste helft begonnen. Hugo stond de eerste helft op doel en deed dat zeer verdienstelijk. Met en zonder hulp van de doelpaal hield Hugo de nodige ballen tegen. Redelijk snel stond het 0-2 voor Musketiers. In een kans voor G.V.V.V. schoot Jorran van een flinke afstand de bal tegen de lat.

Na rust nam Omar de handschoenen over om de tweede helft te keepen. Tjerk en Salaheddien deden hun best in de verdediging en Diederik maakte een paar mooie tackles, maar Musketiers bleef aanvallen en maakte het ene na het andere doelpunt. Bij vlagen kreeg G.V.V.V. de kans een aanval op te zetten en tikten Thom, Collin en Jorran de bal naar elkaar en speelden daarmee hun tegenstanders uit. Uit een aanval kreeg Ehab, die in de eerste helft een flinke tik had gekregen, de bal en scoorde hij de 1-8 voor G.V.V.V.

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 1-10. Niet getreurd, want volgende week heeft F4 weer een nieuwe kans tegen DOVO F11.