Nederlaag voor F3 bij 1e wedstrijd in 4e klasse

15 februari 2015
Na een vrije ronde en twee afgelaste speelronden mochten we dan eindelijk weer voetballen. Onze eerste wedstrijd in de vierde klasse, uit tegen Scherpenzeel F1.  Al snel bleek de tegenstander heel goed te kunnen voetballen. Tegen deze 2e jaars F hadden onze jongens het moeilijk en al snel stond het met rust 4-0 voor hen. Gelukkig hield Raoul nog veel ballen tegen bij afwezigheid van Mike.

In de tweede helft ging het al beter, iedereen hield nu zoals we afgesproken hadden zijn mannetje in de gaten en we wisten zelfs enkele kansen te creeren. Mohammed schoot eerst nog over, maar Shierko scoorde iets later wel. Adam beloonde een mooie rush vanaf de eigen helft met een goal. Ook Scherpenzeel scoorde nog een paar goals of stuitte op Raoul. Uiteindelijk was het 8-2. Volgende week gaan we weer naar Scherpenzeel, maar dan voor de beker tegen Valleivogels F2.