Nipte nederlaag F3 in doelpuntenfestijn

11 april 2015

Na de midweekse bekernederlaag stond vandaag de competitiewedstrijd uit tegen VRC F3 op het programma. Op het hoofdveld bij VRC zouden we weer net zo goed gaan voetballen als woensdag spraken we af.
Na een pass van Adam kon Shierko de 1-0 voor ons op het scorebord zetten. Ook VRC was gevaarlijk met een schot dat voor ons aan de goede kant van de paal verdween. We speelden goed over en kregen ook een paar kleine kansen. Vlak voor rust maakten we helaas weer een fout die we vaker maken door geen druk te zetten op de tegenstander als die wil gaan schieten. VRC scoorde dan ook de 1-1 uiteindelijk.

Na rust was Shierko meteen gevaarlijk, maar zijn schot werd gekeerd door de keeper. Niet veel later kon Mike redding brengen bij een uitbraak van VRC, de rebound werd echter vrij ingeschoten bij de 2e paal. Door een verdedigingsfout werd het 3-1 voor VRC. Via een uitbraak konden we gevaarlijk worden toen we met vier tegen een op de helft van VRC waren, helaas speelden we dit niet goed uit. VRC scoorde wel weer en stond comfortabel op 4-1.

Na een pass van Shierko kon Thijmen de 4-2 scoren voor ons. Even later miste hij een kans op aangeven van Adam. Niet veel later was het wel raak en scoorde hij de 4-3. Uit een scrimmage werd het 5-3 voor VRC. Gelukkig lieten we onze koppies niet hangen en na een slechte uittrap van de keeper was het Thijmen die met een afstandsschot zijn hattrick completeerde. Een lastig afstandsschot van Adam werd door de keeper nog tot corner verwerkt, maar meer kansen kregen we helaas niet meer.