Ruime dubbele cijfers in beker voor G.V.V.V. F3

7 september 2014

Na een lange vakantie stond vandaag de eerste wedstrijd op het programma voor G.V.V.V. F3. De mannen hadden al twee keer getraind deze week en nu moesten ze voor de beker uit tegen Veenendaal F2. Onder een stralend ochtendzonnetje en op een lekker nat van de dauw grasveld begonnen de mannen voortvarend aan de wedstrijd.

Door goed combinatiespel en fel verdedigen volgden al snel de eerste kansen en ook de goals. In de eerste helft liep de F3 al uit naar een 8-0 ruststand, mede door een paar mooie aanvallen waarbij ook nog goed overgespeeld werd naar een medespeler.

Na de rust kwamen de mannen weer goed uit de startblokken. De goede lijn uit de eerste helft werd doorgezet en al snel stonden de dubbele cijfers op het scorebord. Uiteindelijk liep de F3 uit naar een 18-0 overwinning. Het mooie hierbij is dat alle spelers minimaal 1x gescoord hebben.

De doelpuntenmakers waren:

Shierko 6