Spannende wedstrijd

11 april 2015

Zaterdag 11 April 2015 stond de wedstrijd tegen Jonathan ME3 op het programma. De wedstrijd werd om 8:30 uur afgetrapt op veld 5B. Helaas was dit een grasveld wat de meiden van G.V.V.V. ME2 niet prettig vinden om op te voetballen, maar helaas het was niet anders. Na een mooie wedstrijd vorige week tegen de nummer 1 stond vandaag een wedstrijd tegen de als laatst geplaatste Jonathan ME3 uit Zeist. Vandaag waren de volgende supporters aanwezig Hafid, Bouchra, Karin en Arie. Ook de coach Chris en "interim coach" Arnold waren aanwezig.

Helaas was coach Ricky verhinderd omdat zijn dochter Ashanti ziek was. De wedstrijd werd afgetrapt om 8:30 uur en vanaf het begin was het te zien dat alle dames van beide teams de starttijd van 8:30 uur wel erg vroeg vonden. Uiteindelijk kwamen de dames van G.V.V.V. ME2 in de wedstrijd en dat resulteerde na 7 minuten de 0-1 op het scorebord. De wedstrijd verliep daarna weer stroefjes en kwam de tegenstander weer in de wedstrijd wat na 17 minuten resulteerde in de 1-1 voor Jonathan ME3. Door goed keepers werk van beide clubs was dit ook de ruststand.

Na de rust liep het iets beter bij G.V.V.V. ME2 en dat resulteerde na 4 minuten op de 1-2 voor GVVV ME2 en werd wederom gescoord door Medina. Maar de tegenstander liet het hoofd niet hangen en gingen op de aanval richting doel van "Supergoalie" Eva. Door goed keepers werk bleef het nog even 1-2 voor de GVVV ME2. In de 14e minuut werd het helaas toch weer 2-2 en was de stand dus weer gelijk.

Na vele aanvallen richting doel van Jonathan duurde het toch ruim 8 minuten, mede door goed keepers werk van de tegenpartij, heel lang 2-2 en was het billen knijpen voor de tegen aanval. In de 21 minuut kwam er een mooi aanval vanaf rechts door en werd de bal voor het goal gewerkt en scoorde Imane de bevrijdende 2-3 en was de tegenstander "geknakt". Niet veel later in blessure tijd scoorde Imane nog de 2-4 en was de wedstrijd helemaal gespeeld.

Door dit resultaat en het resultaat van de mede koplopers staan we nog op de 3e plek in de competitie. Volgende week zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Hercules ME2 om 9:30 uur op het programma op sportpark "Panhuis".