Topwedstrijd meiden ME2

29 maart 2015
Gisteren, zaterdag 28 maart 2015 stond de "topper" tegen de koploper Hercules ME1 op het programma. De wedstrijd werd om 9:35 uur afgetrapt.

Na een mooie overwinning tegen de nummer 2 vorige week moesten we nu tegen de nummer 1 van de competitie. Het was vandaag een mannen dag om de meiden aan te moedigen.

De coaches Rick en Chris en de supports Hafid en Arnold en Arie waren bij deze wedstrijd aanwezig.

Vanaf de aftrap hadden we al gelijk kunnen scoren echter de bal ging helaas net het doel voorbij.
Na ongeveer 5 minuten kwam er een aanval van Hercules richting doel van G.V.V.V. Maar Hercules slaagde er niet in om te scoren. Uit deze aanval van Hercules kwam wel een corner vanaf de rechterkant, deze werd mooi genomen en ging helaas rechtstreeks in het doel van G.V.V.V. , net achter onze goalie Eva.

De wedstrijd ging op en neer en na mooie kansen richting doel van Hercules gingen de ballen maar niet het doel in.
De wedstrijd leek te eindigen in een ruststand van 1-0 voor Hercules maar uit een mooie voorzet stond Rihab op de goede plaats en konden we eindelijk de wel verdiende 1-1 op het scorebord "virtueel" neerzetten.

Op de ME2 groepsapp werd de goal uitbundig gevierd.
Na een pauze van ongeveer 10 minuten werd de wedstrijd weer hervat en ging het net zoals in de eerste helft weer alle kanten op, je kon voelen dat er een goal voor 1 van de teams in de lucht hing.

Echter de bal viel weer als eerste aan de verkeerde kant, na 15 minuten spelen in de tweede helft viel de goal voor Hercules ME1 en werd de stand 2-1. Maar onze meiden lieten de hoofden niet hangen en gingen er vol tegen aan. Gelukkig viel 2 minuten voor het eind signaal toch de welverdiende en zwaar bevochten goal voor ons en werd de eindstand 2-2 op de scorebord gezet. De doelpuntenmaker was onze topscoorder Imane.

De meiden hebben een top wedstrijdje neergezet tegen de meiden van Hercules ME1 want deze hadden alles nog met dubbele cijfers gewonnen. Voordat de wedstrijd begonnen stonden we op de 2e plek en zijn door overwinningen van de overige wedstrijden een plekje gezakt naar de 3e plek. Met een wedstrijd minder gespeeld hebben we nog uitzicht op de 2e plek en misschien als we goed door stormen nog wel de 1ste plek echter dan moet Hercules nog wel een keer verliezen.

Van de tegenpartij kregen de meiden de welverdiende complimenten en 1 van de ouders vertelde zelfs dat dit de mooiste wedstrijd was die Hercules ME1 tot nu toe hadden gespeeld, als was de coach van deze meiden het daar niet helemaal mee eens want die had er de balen van dat de wedstrijd toch nog in een 2-2 was geëindigd.

Groet Arnold Spies