Wederom dubbele cijfers voor de F3

12 oktober 2014
Vandaag moesten onze mannen tegen Quick AFC 1890 F11 uit Amersfoort. Om 11.00 trapten we af op de "strook". Op papier zou de F3 van deze ploeg moeten winnen gezien de voorgaande uitslagen van beide ploegen, maar voetbal spelen we op "kunst" gras en niet op papier. Al snel in de wedstrijd konden Adam en Tygo zo door lopen naar de keeper na een lange bal van Luuk. Adam legde de bel breed en Tygo kon zo beheerst binnen schieten. Even later rolde de keeper van Quick de bal voor Adam zijn voeten, die had niet veel moeite met dit cadeau en zo stond het alweer 2-0. Na goals van Tygo en Mohammed, schoot Luuk een corner met hulp van de tegenstander naar binnen en was de 5-0 rust stand bereikt.

De tweede helft gingen onze jongens verder met aanvallen wat al snel weer tot de 6-0 leidde van Adam. Mede door de uitslagen van voorgaande wedstrijden en het gemak van de eerste helft dacht iedereen wel mee naar voren te kunnen gaan om te scoren. Dit leidde dan ook tot de 6-1 van Quick. Het was alweer een paar wedstrijden geleden dat Mike een tegengoal kreeg. Na deze tegengoal gingen onze jongens weer beter spelen volgens de afspraken wat resulteerde in uiteindelijk de 10-1 eindstand door twee goals van Mohammed en goals van Shierko en Tygo. Tygo en Mohammed haalden hiermee hun tweede hattrick op rij.

Volgende week wacht de bekerwedstrijd tegen Dovo, daarna staat de topper tegen de nummer twee, Spakenburg, op het programma voor onze mannen.