Weer ruime dubbele cijfers voor de F3

20 september 2014
Na de winstpartij vorige week in Soest stond vandaag de wedstrijd tegen VVZ'49 F5 op het programma. Iedereen was weer aanwezig en had goed zin om te voetballen. De wedstrijd werd gespeeld op het nieuwe natuurgras van veld 3 ipv de strook. Al snel vielen de eerste goals na een paar mooie aanvallen en dito afronden door Adam die de eerste drie goals voor zijn rekening nam. De F3 nam geen gas terug en liep door goals van Shierko en Adam snel uit naar 5-0. Door vier goals van Shierko stond het met rust al 9-0. In de rust maakten de coaches de afspraak dat de jongens goed zouden blijven overspelen om zo veel kansen te creëren.

De tegenstander had in de rust de keeper gewisseld en deze hield onze spelers in het begin een paar keer van scoren af. Uiteindelijk zorgde Adam ervoor dat de dubbele cijfers op het scorebord kwamen. Na deze tien goals van onze spitsen, scoorde Tygo de 11-0. Via twee goals van zowel Adam als Shierko liep de F3 uit naar een 15-0 tussenstand. Uiteindelijk scoorde Thijmen van dichtbij nog de 16-0 en dat was ook de eindstand. Een prima resultaat, waarbij ook goed verdedigd is de paar keer dat de tegenstander richting ons doel ging. Volgende week spelen de jongens uit bij Dovo, daar zal de tegenstand waarschijnlijk hoger liggen voor onze jongens.

Adam 7x
Shierko 7 x