Zestal van F4 verslaat HDS

4 oktober 2014
Met drie afmeldingen en een vierde speler die zonder afmelden niet kwam opdagen, vertrok F4 met zes spelers naar HDS in Leersum. Zo leek een ongelijke strijd te ontstaan van zes spelers van G.V.V.V. tegen HDS met zeven veldspelers plus nog drie wisselspelers. 
 
De eerste helft stond Tjerk in het doel. Al snel stond de 1-0 voor HDS op het scorebord door een frommelgoal die langs Tjerk werd getikt. En even later maakte HDS ook 2-0. In de eerste helft was er veel strijd, maar konden de spelers van G.V.V.V. elkaar in de passing niet goed vinden. G.V.V.V. creëerde niet veel kansen, al kwamen Collin, Thom en Diederik wel dichtbij het doel. Jorran kreeg wel een kans, die hij verzilverde met een doelpunt, zodat met 2-1 achterstand de rust werd ingegaan. 
 
In de tweede helft ging Thom op doel en ging Tjerk verder als veldspeler. Hoewel iedereen al flink moe geworden was, begon G.V.V.V. strijdlustig aan de tweede helft. Jorran drentelde af en toe onhoudbaar door de verdediging van HDS, Collin koos goed positie en creëerde kansen voor G.V.V.V. Tjerk was nog vol energie en was de verbinding tussen verdediging en aanval. Hugo en Diederik gingen mee naar voren als het kon, maar hielden met een paar goede onderscheppingen de verdediging in stand. En Thom kreeg gelukkig niet veel te doen en kon de hele tweede helft de nul houden.
 
Er werd meer overgespeeld dan in de eerste helft en daardoor was G.V.V.V. ondanks het ondertal de tegenstander grotendeels de baas. Jorran maakte de 2-2 en Collin kreeg uit hoekschoppen twee keer een grote kans. Via de onderkant van de lat eindigde een schot van Collin net niet in het doel. Vlak voor tijd maakte Jorran de winnende treffer en werd het 2-3. Groot was de vreugde in het team en trots waren de ouders op de getoonde wilskracht en inzet!