Bekerwedstrijd F1 eindigt onbeslist.

21 november 2015

Zaterdag 21 november.

G.V.V.V. F1 speelde vandaag thuis voor de beker tegen Quick 1890 AFC F1. Quick speelt in de eerste klasse dus een klasse hoger dan G.V.V.V. Het weer was druilerig en de wedstrijd begon om 9:30 in de regen. G.V.V.V. ging gelijk in de aanval en het eerste schot op doel kwam van Vinz. Deze bal ging net naast. Hierop kwam Quick snel op het doel van Mike af, deze tikte de bal naast het doel. Corner voor Quick. De corner werd kort genomen wat G.V.V.V. de mogelijkheid gaf om snel uit te komen. Vinz wist de bal in de goal te schieten 1-0. Beide ploegen waren fel, en ook G.V.V.V. kreeg achterin veel te doen. Een corner van Tygo werd door de keeper gestopt. Aan beide kanten lag veel ruimte. Een schot op het doel van Mike werd aangeraakt door een speler van G.V.V.V. Dit resulteerde in een eigen doelpunt 1-1. Mike maakte een mooie redding door verdediging uit zijn doel te komen en er voor te gaan liggen. Mohammed wist een prachtige voorzet te geven aan Vinz welke helaas naast ging. Quick werd sterker en wist vooral met hun spitsen goed over te spelen. Een redding van Mike werd door Quick in de herkansing ingeschoten 1-2.

Rust

Quick ging er gelijk fel in, waarop Nik geblesseerd het veld af werd gedragen. Een afstandsschot van Bilal ging maar net over. Jamie bleef op dit moment goed aan de spits plakken. Adam probeerde een hoge bal nog op het doel te schieten maar de keeper was hem net voor. G.V.V.V. begint in deze fase veel van afstand op het doel te schieten, maar zonder resultaat. Tygo neemt een corner welke uiteindelijk via Djayego voor de voeten van Bilal komt. Deze schiet de bal keihard op het doel 2-2. De modderpoel werd alsmaar groter, ondanks dat het al gestopt was met regenen. Bij de laatste aanval werd Vinz geblesseerd van het veld gedragen. De wedstrijd eindigde in 2-2. Een prima resultaat tegen een club welke een klasse hoger speelt. Volgende week speelt G.V.V.V. F1 weer voor de competitie. Uit om 9:00 tegen Valleivogels F1. Dit is de een na laatste competitie wedstrijd voor de winterstop.