F1 blijft ongeslagen in laatste wedstrijd najaarscompetitie

10 januari 2016

Na een ruime periode van winterstop werd vandaag de laatste wedstrijd in de najaarscompetitie gespeeld. Uit tegen Valleivogels F1. De aftrap was voor Valleivogels die er direct opgingen. Gelukkig had onze F1 andere plannen en nam snel het initiatief over. Het eerste schot van Vinz was net naast. G.V.V.V. nam in deze fase niet de rust om aan te nemen en goed over te spelen. Djayego komt alleen voor de goal, maar met de druk van een speler van Valleivogels in zijn rug mist hij net. Nik en Bilal pakken veel ballen op in de verdediging, vaak al direct na de uittrap van de keeper van Valleivogels. Een mooie paas van Nik op Adam wordt een corner welke in de kluts geen doel treft.

Rust

G.V.V.V. begint de tweede helft met meerdere corners, waarvan de vierde corner door Mohammed met een lopje over de keeper wordt ingeschoten 0-1. Drie corners worden genomen door Vinz. De derde werd kort genomen op Jamie deze schoot in een keer 0-2. Adam en Vinz schieten hierna keihard op de keeper, maar zonder resultaat. G.V.V.V. is duidelijk de betere partij. Vinz kopt een rebound net over. Na diverse pogingen komt Mohammed alleen voor de keeper 0-3. Valleivogels komt nog een keer uit. De speler komt alleen op Mike af. Het schot was rechts, boven in de kruising, maar Mike wist er met een prachtige redding een corner van te maken. Na deze corner werd er afgefloten.

Na de laatste wedstrijd is de F1 officieel ongeslagen kampioen!