F1 neemt koppositie in competitie over

5 oktober 2015
Zaterdag 3 oktober.

G.V.V.V. F1 speelde vandaag uit tegen Woudenberg F1. De wedstrijd stond gepland voor 9:00 uur. De spanning voorafgaand aan de wedstrijd was groot. Woudenberg F1 stond op de tweede plaats en G.V.V.V. F1 op de derde plaats in de competitie. Op basis hiervan was de conclusie snel getrokken dat het een lastige wedstrijd zou worden. De reis naar Woudenberg was erg wazig. Dit werd vooral veroorzaakt door de dikke mist.

Na de aftrap kreeg G.V.V.V. F1 al snel twee kansen. Woudenberg lukte het niet om op de helft van G.V.V.V. te komen. De volgende opbouw begon vanaf het op het middenveld. Een voorzet werd meegenomen door Djayego welke het eerste doelpunt op zijn naam kon schrijven 0-1. Woudenberg kwam voor het eerst voor de goal, maar de aanval werd gestopt door Mike. De uittrap van Mike was ver door het midden. Deze bal werd opgepikt door Jamie welke de 0-2 kon inschieten.
De wedstrijd werd spannender. Woudenberg kwam er vaker uit, maar Nik wist een aanval te stoppen, waarna een speler van Woudenberg geblesseerd bleef liggen. De scheidsrechter had gezien dat de sliding op de bal was waardoor Mike mocht uitschieten. De corner welke dit opleverde werd voorgegeven door Tygo. Mohammed wist deze bal in het net te krijgen 0-3. Rust.

Tijdens de rust is Woudenberg wakker geschud wat resulteerde in enkele moeilijke momenten voor de goal van G.V.V.V. Bilal en Nik wisten wederom een aantal aanvallen te pareren. De kansen gingen in deze fase van de wedstrijd gelijk op. Bij de volgende aanval van G.V.V.V. stuitte Vinz op de verdediging van Woudenberg. Deze speelde de bal rustig terug naar de keeper. De bal schoot onder zijn voet door. Een eigen doelpunt van Woudenberg zette de 0-4 op het scorebord. Na de aftrap van Woudenberg wist GVVV direct de bal weer op te pikken waarmee Adam de 0-5 wist te scoren.
Woudenberg kwam weer beter in het spel. Na enkele afgeslagen aanvallen kreeg Woudenberg een vrije trap welke heel mooi werd gered door Mike. Jamie wist na de uittrap de 0-6 te scoren. Na de aftrap kwam Woudenberg snel voor de goal. De bal ging over Mike heen. 1-6. Het spel ging hierna nog even gelijk op, maar geen van beide ploegen wist nog te scoren.

De eindstand van 1-6 was dik verdiend. De mannen hebben allemaal hard gewerkt en waren goed bij de les. Doordat de Meern gelijk speelde wist G.V.V.V. F1 op doelsaldo de koppositie in de competitie over te nemen.

Volgende week om 11:00 thuis tegen de Meern. De nummer 1 tegen de nummer 2 in de competitie!