F1 ook te sterk voor nummer 3 in de poule

15 november 2015

Zaterdag 14 november.

Vandaag de wedstrijd tegen Saestum F1. Saestum staat derde in de poule, dus het was weer een belangrijke wedstrijd. Direct bij de warming up waren de jongens al goed gefocust. Dit was direct na de aftrap zichtbaar. Door goed overspelen van Bilal kwam de bal bij Djayego die hem doorspeelde naar Mohammed. Deze wist al in de tweede minuut te scoren. 1-0. Saestum begon wakker te worden en kwam voorzichtig op de helft van G.V.V.V. Dit leide tot een schot op het... doel van G.V.V.V. Nik werkte deze bal weg over de achterlijn. Na de weggewerkt corner ging G.V.V.V. in de aanval. Jamie schoot de bal net over het doel. Mike wist de volgende aanval van Saestum weg te werken. In de volgende aanval werd Djayego hard tegen de grond gewerkt. De vrije trap werd genomen door Bilal en ging maar net naast. Iedereen van G.V.V.V. was goed bezig, toonde veel inzet, en hielp met verdedigen als dit nodig was.

Rust

Na goed overleg in de rust kwam G.V.V.V. weer goed uit de startblokken. Saestum kreeg niet meer de mogelijkheid om de bal over te spelen. Een mooi schot van Vinz werd maar net door de keeper uit de goal getikt. Saestum staat in deze fase met het hele team voor hun eigen goal. Schoten van Adam en Tygo kwamen hier helaas niet door heen. Heel af en toe kwam Saestum nog op de helft van G.V.V.V., maar deze ballen werden prima weggewerkt door Bilal, Jamie en Nik. De laatste aanval werd goed opgebouwd en Bilal maakte met een prachtig schot de 2-0. Het was een spannende wedstrijd waarin iedereen hard heeft gewerkt. G.V.V.V. F1 staat nog steeds op de eerste plaats in de poule.

Volgende week speelt de F1 thuis voor de beker tegen Quick 1890 F1 om 9:30. De week erna de een na laatste competitie wedstrijd.