F1 sluit matige wedstrijd af met winst

8 november 2015

Zaterdag 7 november: Driebergen F2 tegen G.V.V.V. F1.

Driebergen staat op de 10e plaats in de poule. In de kleedkamer waren de jongens rustig en sommige zelfs zenuwachtig. Driebergen trapt af en ging direct in de aanval. Jamie wist de eerste aanval weg te werken via de zijlijn, maar Driebergen bleef aandringen. Wederom lukte het een aanvaller van Driebergen om alleen voor de goal te komen. Niet te houden voor Mike, 1-0. Wat er aan de hand was wist niemand, maar de passes kwamen niet aan, de ballen werden slecht aangenomen en de schoten op het doel, gingen naast, G.V.V.V. was blijkbaar terecht zenuwachtig.
Gelukkig wist Tygo uiteindelijk wel raak te schieten, 1-1. Diverse vrije trappen verder werd een schot van Mohammed geblokt door een verdediger van Driebergen, corner. Tygo nam de corner welke Adam op het goal kon schieten. Dit werd weer een corner. Deze corner bal bleef in de kluts voor de goal. De bal wilde er niet in.
Rust

In de tweede helft kreeg G.V.V.V. meer kansen. De eerste twee corners van Tygo gingen voorlangs. Bij de volgende aanval schoot Vinz de bal in het zijnet. Bij de volgende aanval kon Djayego op het goal schieten. Deze bal werd weggestompt door de keeper. Hierdoor kwam de bal bij Vinz, die de 1-2 wist te scoren. G.V.V.V. begon iets meer druk te zetten. Hierdoor speelde het spel zich veel af op de helft van Driebergen. Bilal wist samen met Nik het achterin goed dicht te houden. In de laatste fase van de wedstrijd kwam Driebergen er weer meer uit . Dit resulteerde in een vrije trap op 15 meter van de goal. Deze werd rechtstreeks geschoten. Mike stond prima op zijn plek. Bij de volgende aanval van Driebergen volgde drie corners, uit gekopt door Jamie en Nik. De derde corner kwam op het lichaam van een speler van Driebergen. Deze bal ging net naast. Een minuut later volgde het eindsignaal. Eindstand 1-2.

Om volgende week te kunnen winnen van Saestum zal er beter gespeeld moeten worden. Saestum staat op de derde plek. De wedstrijd is thuis om 8:30 uur.