F1 speelt eerste competitiewedstrijd in 1e klasse

24 januari 2016

Zaterdag 23 januari.

G.V.V.V. F1 speelde vandaag de eerste competitie wedstijd in de eerste klasse. De wedstrijd was thuis tegen VVZ'49 F1. De wedstrijd begon om 9:30. VVZ trapte af en kwam al heel snel bij ons doelgebied. De corner die hieruit voortkwam werd direct door VVZ gescoord 0-1. G.V.V.V. ging direct in de aanval waarbij Djayego op het goal schoot. Jamie wist de terugkerende bal in de rebound te scoren 1-1 en we zijn pas 3 minuten bezig. Direct vanaf het eerste balbezit begint G.V.V.V. goed over te spelen. Pases komen aan, en er werd goed gekeken wie er vrij stond. Vinz schoot de bal op de goal, maar dit schot miste en kwam bij de voeten van de keeper. G.V.V.V. dringt aan en een voorzet van Adam op Tygo resulteerde in de 2-1. VVZ liet het hier niet bij zitten. Het lukte de aanvaller net om voorbij Bilal te komen waardoor hij alleen op Mike af kwam. Zoals het hoort sprong hij voor de bal, en blufte de spits af. Een mooie redding. Na de uittrap ging Bilal naar voren. Deze schoot de bal naar Adam, die goed zag dat Vinz vrij stond 3-1. VVZ komt regelmatig voor of bij de goal maar Nik en Bilal en Mike, werken veel weg. Een afstandsschot van Bilal kwam net op de paal waardoor Tygo de bal keihard in kon schieten 4-1. Deze stand had niemand verwacht.

Rust

In de tweede helft ging G.V.V.V. goed door met overspelen, en niemand was egoistisch. Een vrije trap van VVZ werd rechtstreeks genomen maar ging net naast. VVZ kwam weer voor de goal maar Mike kreeg zijn been er prima tussen. G.V.V.V. valt weer aan en Bilal gaf een geplaatste voorzet op Mohammed. Deze schoot de bal door naar Adam die de bal rechtstreeks op zijn slof nam 5-1. Djayego schoot na de aftrap op de goal, maar raakte net de benen van de keeper, maar dit gaf Bilal de kans om te scoren 6-1. VVZ wilde graag nog een goal maken, een hard schot kwam op de rug van Bilal en het volgende schot was hard op de paal. Het spel gaat op en neer, maar G.V.V.V. is doeltreffend. Tygo scoorde de 7-1 en Jamie de 8-1. Een fantastisch resultaat voor de eerste wedstrijd in de eerste klasse. G.V.V.V. neemt na deze uitslag de koppositie in de poule voor zijn rekening. Een resultaat wat volledig aan onze jongens is toe te schrijven. Er is goed overgespeeld, goed gekeken en prima doorgegaan.

Volgende week uit tegen sporting'70. De wedstrijd begint om 9:00 in Utrecht.