G.V.V.V. MD1 deelt eerste “klap” uit in competitie

12 september 2015

Zaterdag 12 september 2015, 10.00 uur G.V.V.V. MD1-Jonathan MD2 Uitslag 16-0

Vandaag mochten we aftrappen voor de eerste competitiewedstrijd. Jonathan uit Zeist moest ons eerste slachtoffer gaan worden in de strijd om een hoge klassering in de najaarscompetitie. Voor het eerst mochten we aantreden op het hoofdveld. Een beetje een voorwedstrijd voor de kraker later deze middag van G.V.V.V. tegen IJsselmeervogels. De meiden waren al bijna een half uur met de warming-up bezig en nog was er geen tegenstander te bekennen. 5 minuten voor aanvang kwamen er 7 Jonathan speelsters aanrennen, die snel hun jasjes uit deden en zich gereed gingen maken voor de wedstrijd. Op het moment dat de scheidsrechter de wedstrijd wilde laten beginnen, want dat mag met 7 speelsters, kwamen de overige speelsters het veld oprennen. Een slechtere voorbereiding door Jonathan was niet denkbaar.

Van files was geen sprake dus laten we het er maar op houden dat ze te laat waren vertrokken uit Zeist. Onze meiden waren er in ieder geval klaar voor om de netten van de goals te testen. Gelukkig konden we vandaag starten met een complete en fitte selectie. Binnen de kortste keren kon er al 3 keer geklapt en gejuicht worden door onze aanhang. Op een enkele tegenstoot van Jonathan na was het vandaag weer eenrichtingsverkeer. Een aantal mooie acties met evenzo mooie doelpunten zorgden voor een doelpuntenregen aan de zijde van Jonathan. Vandaag even onze verdediging, Lieke, Lisa, Sanne, Medina en Renee, in de schijnwerpers. Ze hadden vandaag weinig werk te verrichten maar als er een aanval van Jonathan was dan bleek dat onze verdedigsters niet in slaap waren gevallen maar met snelle acties en alertheid werden de aanvallers van Jonathan uitgeschakeld. De verdediging sloot snel aan met de midden- en aanvalslinie en bleef te allen tijde scherp. Klasse meiden.

Volgend weekend zijn de meiden vrij. Woensdag spelen we nog wel een oefenwedstrijd tegen SKV MD1 in Wageningen.

Doelpuntenmakers vandaag:
Ilse Verwoert 3 doelpunten.
Romaissa Douna, 3 doelpunten.
Femke Wiedeman, 2 doelpunten
Ouissam Baza, 2 doelpunten