Jonathan F2 - G.V.V.V. F1

24 oktober 2015

Zaterdag 17 oktober. De F1 speelde vandaag uit tegen Jonathan F2. Dit betekende weer vroeg op om af te reizen naar Zeist. Helaas zonder Mohammed, die ziek was. De bal rolde om 8:30 van de stip waarbij Jonathan de aftrap nam. Het spel gaat de eerste 7 minuten van de wedstrijd gaan gelijk op. Door goed positiespel van Bilal en Djayego kwam de bal bij Vinz. Deze wist het eerste doelpunt van de wedstrijd te maken, 0-1. Uit dit doelpunt bleek duidelijk dat de training in positiespel, van afgelopen woensdag 4 tegen 1, zijn vruchten had afgeworpen. Vanaf de aftrap zat Tygo direct scherp op de bal. Deze werd overgespeeld naar Vinz, die de stand 1 minuut later al op 0-2 kreeg. Na dit doelpunt kwamen de jongens en het meisje van Jonathan beter in hun spel. Door diverse verdedigende actie's van Nik en Bilal leverde dit geen grote kansen op voor Jonathan. G.V.V.V. kon weer gaan opbouwen. Vanuit achterin werd er overgespeeld van Bilal naar Tygo. Deze speelde de bal naar Adam die vanuit de rechter kant voor het doel, de bal in de linker kruising wist te schieten. Een prachtig doelpunt zette de stand op 0-3.

Rust.

In de tweede helft kwam G.V.V.V. minder snel op gang. Jamie kreeg als eerste de mogelijkheid om op het doel van Jonathan te schieten, maar dit schot werd geblokt door de keeper. De rebound van dit schot door Djayego ging net over. Hierna kwam Jonathan beter in het spel. Dit leverde enkele kansen op voor Jonathan. Om het doel schoon te houden moest Mike voor het eerst in de wedstrijd echt in actie komen. Met twee mooie reddingen lukte dit. Na een mooi schot van Adam kopte een verdediger van Jonathan de bal voor de handen van de keeper weg. Dit resulteerde in een eigen doelpunt van Jonathan. 0-4. Na de aftrap werd de bal meermalen op en neer gespeeld. In de verdediging verloren we de bal waardoor een aanvaller van Jonathan alleen voor Mike kwam, wat resulteerde in het laatste doelpunt van de wedstrijd. 1-4. Een prima resultaat, in niet de beste wedstrijd van de F1. Volgende week is er geen wedstrijd in verband met de herfstvakantie.

Op 31 oktober is de volgende wedstrijd thuis om 8:30 tegen SVF F1.