Oefenwedstrijd F1

24 oktober 2015

Zaterdag 24 oktober.

Aangezien er geen wedstrijd op het programma stond, was er een oefenwedstrijd georganiseerd tegen VRC F1. Deze ploeg speelt in de eerste klasse, dus een klasse hoger dan G.V.V.V. F1. Aangezien het herfstvakantie was, waren we niet compleet. Bilal, Djayego en Mike (K) waren afwezig. Gelukkig waren diverse spelers van de F2 bereid om in te vallen. Van de F2 deden mee : Sjoerd, Luuk en Raoel (K). Direct vanaf de aftrap zet VRC druk en het eerste afstandsschot... op het doel van G.V.V.V. gaat over. De uittrap van Raoel kwam ongelukkig voor de voeten van een speler van VRC. Deze hoefde hier niet over na te denken en scoorde de 1-0. Na een aantal aanvallen van VRC welke meermalen werden geblokt door Nik, wist G.V.V.V. aan de kant van VRC te komen. Helaas ging door een handig schouderduwtje, van VRC, de bal over de achterlijn. G.V.V.V. wist in deze fase van de wedstrijd vaker op de helft van VRC te komen. Door een voorzet van Tygo kreeg Vinz de mogelijkheid om van afstand te schieten. Dit resulteerde in de 1-1. Na dit doelpunt gaat het spel redelijk op en neer en wist Raoel een rechtstreekse geschoten vrije trap van VRC prima uit het doel te houden. Een prachtige voorzet van Adam voor de goal van VRC gaf G.V.V.V. wederom een kans om te scoren. Vinz kwam net een schoenmaat tekort waardoor dit niet lukte. Jamie wist na een corner de bal handig op de goal te schieten maar dit schot belande in de handen van de keeper van VRC. De volgende corner in de wedstrijd was voor VRC. Deze werd kort genomen waarna met een afstandsschot op doel de 2-1 gescoord werd. Direct na de aftrap wist VRC weer door de verdediging te breken en kwam een speler alleen op Raoel af. 3-1.

Rust.

Ook na de rust gingen VRC door waar ze gebleven waren. Al snel volgde de 4-1. Tygo kwam in een situatie waarbij hij 3 tegen 1 stond. Hij wist hier keurig een corner uit te halen. Voor de goal kreeg Luuk de bal op zijn schoen, maar deze kwam op de paal. VRC scoorde door goed positiespel de 5-1 en 6-1. In een aanval van G.V.V.V. wist Sjoerd de bal nog op de goal te schieten. De keeper liet de bal los en Mohammed mocht de corner nemen. Deze mislukte waardoor de bal niet in het veld is geweest. De volgende corner van VRC werd weggekopt door Sjoerd, deze bal kwam op de lat van het eigen doel. VRC wist hierna nog twee doelpunten te maken en zette de eindstand op 8-1. VRC was vandaag duidelijk een klasse te hoog. Gelukkig was het een oefenwedstrijd. Hartelijk dank aan de jongens van de F2 voor het meedoen!
Volgende week word er weer voor de competitie gespeeld. Om 8:30 thuis tegen SVF F1.