Ruime overwinning E7 op Bunnik '73

10 oktober 2015

Omdat er vorige week geen wedstrijdprogramma was voor E7, hadden de trainers een extra training voor het grootste deel van het team gegeven bij Kwintelooyen. Lekker trainen op en tussen de hellingen van het zandgat. Dit weekeinde stond er wel weer een wedstrijd op het programma, uit tegen het laag geklasseerde Bunnik '73 E6.

In het begin van de wedstrijd waren beide ploegen nog redelijk gelijkwaardig. Yasin scoorde al snel 0-1, maar even rap was het ook weer 1-1 door een doelpunt van Bunnik '73. Naarmate de eerste helft vorderde werd het krachtsverschil duidelijker. Jorran, Koen, Thom en wederom Yasin scoorden en brachten de stand bij rust op 1-5. Koen had kans op een tweede doelpunt in de eerste helft, maar schoot een toegekende strafschop over het doel. Een doelpunt van Collin werd afgekeurd.

In de tweede helft scoorden zowel Dylano als Yasin drie keer en Koen en Jorran ieder één keer. Bjorn was in de eerste helft al een paar keer dreigend geweest en schoot in de tweede helft met een vlammend schot op de kruising. De rebound werd helaas net naast geschoten. Achterin waren Tjerk en Diederik soeverein in de defensie en bracht Marc een paar keer goed redding. Na rust werd nog maar een doelpunt weggegeven aan de tegenstander, waarmee de eindstand kwam op 2-13.