Spannende wedstrijd bij de F1

1 november 2015

Zaterdag 31 oktober.

De F1 speelde vandaag thuis tegen SVF F1. De bal rolde om 8:30. SVF kwam direct enthousiast uit de startblokken. De opbouw van G.V.V.V. werd goed verstoord waardoor we niet in ons spel kwamen. Door balverlies van de verdediging kwamen twee spelers van SVF op de goal af. Dit resulteerde na drie minuten in de 0-1. De volgende kans komt uit een corner voor SVF. Nik wist deze bal goed te verwerken. De wedstrijd is spannend, en met een goed opgebouwde actie kwam Djayego voor de goal. Dit schot werd gepakt door de keeper van SVF. G.V.V.V. putte moed uit deze kans, wat weer terug was te zien in het spel. G.V.V.V. wist weer te scoren en Djayego maakte de stand gelijk. 1-1. De kansen waren in deze fase voor G.V.V.V. in naam van Vinz en Mohammed. SVF kon uitverdedigen na een corner van Tygo. Dit deden ze in de voeten van Bilal. Deze schiet op het doel, in de schermutseling voor het doel verdwijnt de bal achter de lijn. 2-1 waarbij het niet duidelijk is wie er gescoord heeft.

Rust

Direct na rust ruikt SVF de kansen. Ze zijn scherp op de bal en soms op de man. Een mooi schot van SVF resulteerde in de 2-2. Onze jongens lieten de hoofdjes niet zakken, en gingen de strijd voor de winst aan. Adam passeert twee jongens en geeft de bal voor aan Vinz. Deze weet de 3-2 te scoren. SVF komt er weer uit, maar Mike bied redding. De aanval van G.V.V.V. wordt opgebouwd via Jamie naar Mohammed die weer door speelt naar Tygo. Deze scoort de 4-2. SVF gaat er nu flink in, en schopt de bal uit de handen van Mike, 4-3. G.V.V.V. reageert direct en Vinz scoort het laatste doelpunt. Eindstand 5-3.

Volgende week uit tegen FC Driebergen F2 om 9:45.