G.V.V.V. J010-3 blijft winnen

5 november 2017

Vandaag stond wedstrijdronde zes op het programma, de derby tegen VRC JO10-5

De jongens begonnen niet heel sterk aan de wedstrijd en het duurde dan ook 10 minuten voordat onze spits Luca het doel wist te vinden. Na een mooi opgezette aanval kwam de bal in de voeten bij hem, hij draaide naar binnen en schoot de 1-0 binnen. Daarna waren we zeker de betere ploeg alleen het scoren bleef uit tot drie minuten voor de rust toen Armin de 2-0 binnen schoot en met die stand gingen we ook rusten.

De tweede helft begonnen we sterker, en waren dan ook de bovenliggende ploeg. Na een mooie solo van Olancho werd het 3-0 daarna geloofde het team in meer. Maar we vergaten te verdedigen en zo kon VRC wat terug doen na wat miscommunicatie in de achterhoede. VRC kon een bal net binnen houden en de speler schoot de bal in de lange hoek. De G.V.V.V.-ers werden gelijk wakker geschudt waardoor het passen zuiverder ging en Ammir met een paar knappe bewegingen de 4-1 binnen schoot. Daarna was het vooral Olancho die veel gevaar stichtte en voor de 5-1 zorgde. Vaak zocht Olancho de buitenkanten op en mede door zijn voorzetten scoorde zowel Delano als Luca 2x waardoor de stand opliep naar 9-1.
In de slotseconde was het Soufian die de lange bal van keeper Nouri controleerde en diagonaal afgaf op Ammir gaf die, de 10-1 koeltjes op het scorebord zette.

Coach Michiel Huizeling is in zijn nopjes dat het team wekelijks zo goed presteert en ziet de jongelingen elke week verbeteren. Nu is de hoop dat het JO10-3 team dit vol kan houden tot het einde van het seizoen.

G.V.V.V. JO10-3 – VRC JO10-5 10-1 (2-0)

Doelpuntenmakers : Luca (3), Olancho (2), Ammir (2), Delano (2), Armin (1)

Volgende week staat de topper tegen de nummer twee Driebergen op het programma, die vandaag hun eerste punten lieten liggen door thuis te verliezen van Woudenberg met 4-5. Daardoor is G.V.V.V. JO10-3 nu alleen koploper zonder punttverlies.

Tekst: Michiel Huizeling