Topper gewonnen door JO10-3

11 november 2017
Vandaag op een regenachtige dag moest G.V.V.V. JO10-3 op bezoek bij FC Driebergen JO10-5 de nummer twee en directe concurrent.
 
Nadat coach Huizeling zijn tactische plan aan de jongens had uitgelegd begon de wedstrijd om tien uur. De jongens begonnen meteen heel sterk en troefden Driebergen op alle fronten af, dat we dan ook na drie minuten op voorsprong kwamen was meer dan terecht. Een lange bal vanuit de verdediging werd gecontroleerd door Ammir die op zijn beurt Luca vrij zag lopen en een perfecte diepte pass gaf zodat Luca simpel kon afronden. Driebergen was meteen van slag door de vroege achterstand en snel kwamen we op 2-0 door weer een doelpunt van Luca. Hij zou na een mooie solo, net voor het einde van de eerste helft, zowat de 3-0 op het scorebord te zetten, maar zijn schot belandde op de lat,
 
In de tweede helft bleven we op de zelfde voet verder gaan, sterk en vooral verstandig voetballen. Als afsluiting op een mooie aanval over alle schijven kon Delano de laatste zet geven om de 3-0 binnen te tikken. Na het derde doelpunt begonnen we iets af te zwakken zodat Driebergen de 3-1 kon maken. Coach Huizeling pepte de jongens nog wat op dat ze het nog even vol moesten houden en dat gaf ze weer energie om twee minuten voor tijd de 4-1 binnen te tikken na een mooie aanval over rechts. Hierdoor maakte Luca zijn hattrick!! 
 
Door dit resultaat staat G.V.V.V. JO10-3 op de eerste plaats nu los met 6 punten .
 
Coach Huizeling is na afloop super blij en trots op de jongens, wat zijn ze sterk dit seizoen.
 
Doelpuntenmakers Luca (3), Delano (1)