Door de vervroegde sluiting van de kantine, in verband met COVID-19, zijn veel producten niet meer geschikt om te verkopen als het clubhuis weer opent. Daarom gaat een deel van de kantinevoorraad in de uitverkoop.

Weggooien is zonde en daarom bieden wij graag de mogelijkheid om de resterende kantinevoorraad voor een scherpe prijs in te kopen. Je helpt de club met jouw aankoop en bespaart tevens voor jouw eigen portemonnee. Een win-winsituatie!

Hele zomer houdbaar
De voorraad die in de verkoop gaat heeft een houdbaarheidsdatum tot en met deze zomer en kan dus op een heerlijke zonnige zomerdag, of tijdens een zwoele zomeravond, gewoon worden genuttigd in jouw tuin of balkon!

Verrassingspakketten
Wil jij de club helpen in deze lastige tijd? Koop een verrassingspakket voor €25 of €50 en ontvang een mooi pakket met lekkere drankjes en echte Heineken hand desinfectie gel. Je draagt daarmee als echte blauwe tevens bij aan de club.

Prijslijst
De genoemde prijzen zijn per stuk en kunnen, na bestellen, op donderdagavond 28 mei (19:00 – 21:00) en zaterdag 30 mei (12:00 – 14:00) worden afgehaald in de kantine. Vrijwilligers kunnen de bestelling al op dinsdagavond 26 mei afhalen (19:00 – 21:00).

  • Alle soorten AA-drink (incl. sportwater): €0,75
  • Alle frisdranken (0,5 liter): €1,00
  • Fristi en Chocomel (in drinkpakje) €0,50
  • Lays chips (paprika en naturel, in zakje): €0,50
  • Smirnoff en Bacardi Razz (in blik): €1,50

Voor de gehele voorraad geldt: op = op! Bestellingen worden afgehandeld op volgorde van ontvangst.

Bestelformulier

Verrassingspakket

AA drinks

Frisdranken

Drinkpakjes

Chips

Alcoholische dranken