Maatschappelijk

Wij zijn de club die er altijd voor je is.  Meer dan alleen een voetbalvereniging. Wij zijn er om jou ook buiten de lijnen een handje te helpen. Om mensen in beweging te brengen. Om bij te dragen aan een betere toekomst voor onze spelers, vrijwilligers en supporters. 

Met een maatschappelijk programma brengen wij onze leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren bij elkaar. Door het creëren van platforms, vacaturebanken, workshops, trainingen en begeleiding nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Bieden wij jou als club een helpende hand om de volgende stap te zetten. Geven wij jou de kracht en gelegenheid ervoor te gaan.

 

Projecten

G.V.V.V. wil talent laten bloeien, zowel binnen als buiten het veld en de club. Onze maatschappelijke projecten zetten we in om onze achterban te stimuleren het beste uit zichzelf te halen.

Vanaf jouw vraagstuk tot de zelfverzekerde handdruk als je net je nieuwe werkgever hebt gevonden. Wij zijn de club die er altijd voor je is!

Het dak van onze accommodatie telt in totaal 274 zonnepanelen waarmee G.V.V.V. schone en duurzame energie opwekt. Met een partnerprogramma stimuleren wij anderen om ook te verduurzamen.

G.V.V.V wil innoveren op het gebied van duurzaamheid. Het plaatsen van zonnepanelen zorgt ervoor dat wij in de toekomst terug kunnen naar ‘nul op de meter’. Door onze lichtarmaturen te vervangen door led maken wij het complex duurzamer.

Voorbeeldfunctie

Op het gebied van duurzaamheid willen wij het goede voorbeeld geven aan onze leden, supporters en sponsoren. Daarnaast stimuleren wij hen actief om ook thuis en op de zaak duurzame stappen te zetten. Met interessante samenwerkingen proberen wij alle blauwen hiertoe te stimuleren.

Wij investeren dolgraag in jong talent. Zowel op het veld als daarbuiten. Daarom starten wij na de zomer met managementopleidingen (exclusief) voor young professionals.

Een ‘young professional’ is iemand tussen de 20 – 35 jaar, werkzaam bij een organisatie in de regio. Ze worden gekenmerkt door een sterke drive, leergierigheid en openheid! Ben jij of ken jij zo iemand?

Zes inspirerende bijeenkomsten

Tijdens zes inspirerende bijeenkomsten ga je op bezoek bij verschillende bedrijven in de regio en leer je met en van andere ‘young professionals’. Bezoek onder andere Flitsmeister, ICT Valley en Prins Petfoods. Deze bedrijven openen graag hun deuren om kennis en ervaring met jou te delen.

Meer informatie over onze nieuwe managementopleidingen vind je in de brochure. Wij bouwen nog aan de website, maar geven jullie graag alvast een indruk. Neem voor meer informatie contact op via de contactgegevens in de brochure.

Stel je eens voor: een afgebakend veld bij G.V.V.V. waar je bijna altijd kunt sporten. Maar jij niet alleen, ook al je vrienden en familie kunnen meedoen. Samen sporten op de club!

Onder deskundig toezicht kunnen we voetballers van G.V.V.V. helpen om hun sportieve vaardigheden te verbeteren, het risico op blessures te verkleinen, en hun algehele motoriek te verbeteren.

Verbinding leggen

Met een ASM speelveld vergroten we het spelplezier en kunnen we gezinnen en vrienden verbinden door sporten. Ook biedt een ASM veld de gelegenheid in het ondersteunen van specifieke revalidatieprocessen.