Maatschappelijk

Wij zijn de club die er altijd voor je is.  Meer dan alleen een voetbalvereniging. Wij zijn er om jou ook buiten de lijnen een handje te helpen. Om mensen in beweging te brengen. Om bij te dragen aan een betere toekomst voor onze spelers, vrijwilligers en supporters. 

Met een maatschappelijk programma brengen wij onze leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren bij elkaar. Door het creëren van platforms, vacaturebanken, workshops, trainingen en begeleiding nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Bieden wij jou als club een helpende hand om de volgende stap te zetten. Geven wij jou de kracht en gelegenheid ervoor te gaan.

 

Projecten

G.V.V.V. wil talent laten bloeien, zowel binnen als buiten het veld en de club. Onze maatschappelijke projecten zetten we in om onze achterban te stimuleren het beste uit zichzelf te halen.

Vanaf jouw vraagstuk tot de zelfverzekerde handdruk als je net je nieuwe werkgever hebt gevonden. Wij zijn de club die er altijd voor je is!

G.V.V.V. @Work is een platform waar jij als lid van de vereniging de mooiste vacatures vindt voor een nieuwe baan of op zoek kunt naar een bijbaan of stage in de regio.

Via G.V.V.V. @Work vind je een overzicht van alle nieuwe en relevante banen en stages in de regio Utrecht. Dit kunnen sponsoren zijn van de vereniging, maar ook andere bedrijven in de provincie die op zoek zijn naar nieuw talent. Mocht je een vacature zien die je aanspreekt, dan kun je een account aanmaken. Je kunt vervolgens via de vacature laten weten dat jij geïnteresseerd bent in de functie. De werkgever ontvangt dan een bericht en zal contact met je opnemen. Voordat je het weet zit je dus aan tafel voor een kennismakingsgesprek!

Maak de connectie!

Als je eenmaal een account hebt aangemaakt en hebt ingevuld waar je naar op zoek bent, dan kan het ook zijn dat een mogelijke nieuwe werkgever jou vindt via het platform. Zorg er dus altijd voor dat je profiel goed gevuld is. Aanmelden is gratis! Iedere dag zal de website gevuld worden met nieuwe vacatures. Start jouw zoektocht direct!

Wij investeren dolgraag in jong talent. Zowel op het veld als daarbuiten. Daarom starten wij na de zomer met managementopleidingen (exclusief) voor young professionals.

Een ‘young professional’ is iemand tussen de 20 – 35 jaar, werkzaam bij een organisatie in de regio. Ze worden gekenmerkt door een sterke drive, leergierigheid en openheid! Ben jij of ken jij zo iemand?

Zes inspirerende bijeenkomsten

Tijdens zes inspirerende bijeenkomsten ga je op bezoek bij verschillende bedrijven in de regio en leer je met en van andere ‘young professionals’. Bezoek onder andere Flitsmeister, ICT Valley en Prins Petfoods. Deze bedrijven openen graag hun deuren om kennis en ervaring met jou te delen.

Meer informatie over onze nieuwe managementopleidingen vind je in de brochure. Wij bouwen nog aan de website, maar geven jullie graag alvast een indruk. Neem voor meer informatie contact op via de contactgegevens in de brochure.

Het dak van onze accommodatie telt in totaal 274 zonnepanelen waarmee G.V.V.V. schone en duurzame energie opwekt. Met een partnerprogramma stimuleren wij anderen om ook te verduurzamen.

G.V.V.V wil innoveren op het gebied van duurzaamheid. Het plaatsen van zonnepanelen zorgt ervoor dat wij in de toekomst terug kunnen naar ‘nul op de meter’. Door onze lichtarmaturen te vervangen door led maken wij het complex duurzamer.

Voorbeeldfunctie

Op het gebied van duurzaamheid willen wij het goede voorbeeld geven aan onze leden, supporters en sponsoren. Daarnaast stimuleren wij hen actief om ook thuis en op de zaak duurzame stappen te zetten. Met interessante samenwerkingen proberen wij alle blauwen hiertoe te stimuleren.

Op de momenten dat wij geen trainingen of wedstrijden organiseren, willen wij als vereniging alsnog graag de helpende hand bieden om kinderen te laten bewegen. 

Daarom hebben wij samen met Kind & Co een Sport BSO op ons sportpark, genaamd ‘Blauwe Binkies’. Bij Sport BSO Blauwe Binkies wordt elke dag die zij open zijn gesport. De kinderen sporten in groepjes, ingedeeld op leeftijd en/of niveau. De BSO heeft veel mogelijkheden om een gevarieerd sport programma aan te bieden, mede door de geweldige buitenruimte.

Sporten is gezond en leuk!

BSO Blauwe Binkies (sport) biedt bekende en onbekende, populaire en minder populaire sporten aan. De BSO en G.V.V.V. werken met het gemeenschappelijke doel: sporten is gezond en sporten is leuk! Meer informatie.