Clubhuis heropent coronaproof de deuren

  • De club

Het clubhuis van G.V.V.V. opent vanaf donderdag 2 juli de deuren. Met aanpassingen die aansluiten op de nieuwste coronamaatregelen, kan er in de kantine weer gezellig worden bijgepraat over de belangrijkste bijzaak van het leven.

Tafels en stoelen op anderhalve meter, aparte plekken om je bestellingen te plaatsen, het zijn aanpassingen die voldoen aan de nieuwste regelgeving van het kabinet om sportkantines weer te openen na de coronacrisis. Nu het virus onder controle lijkt, worden maatregelen versoepeld en kan het clubhuis weer open.

Reserveren niet nodig

Het is voor iedereen weer mogelijk om de kantine vanaf donderdag 2 juli te bezoeken. Met de aangepaste inrichting in de kantine en op het terras kunnen er in totaal ongeveer 125 personen worden toegelaten en is reserveren dus niet nodig. Mocht het te druk worden, dan zal hier door het horecapersoneel tijdig op worden ingegrepen.

Maatregelen voor heropening

Bij binnenkomst in de kantine desinfecteer je je handen bij de zuilen. Het is verplicht om een zitplaats te kiezen. Uiteraard kun je wel gewoon naar het toilet en consumpties bestellen, maar staanplaatsen zijn niet toegestaan. Met posters informeren wij je over de maatregelen, houd je hieraan en volg aanwijzingen van ons personeel altijd op. Anderhalve meter afstand is altijd de norm.

Openingstijden

Het clubhuis is elke donderdagavond geopend van 19.00 uur tot 23.00 uur. Zaterdagmiddag ben je welkom tussen 14.00 uur en 18.00 uur.

Ander nieuws

25 mei is het Super Saturday op Sportpark Panhuis!

De club | 18 mei 2024
Lees meer

Heb jij onze obligaties gekocht? Er is geloot en rentes worden uitbetaald

De club | 15 mei 2024
Lees meer

In memoriam // Ab van de Bovenkamp

De club | 14 mei 2024
Lees meer