Het vlaggenschip speelt op sportpark De Groene Velden haar eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. In verband met de maatregelen rond het coronavirus heeft De Merino’s besloten om maximaal 250 personen te ontvangen op het sportpark en geen gezondheidscheck uit te voeren. Uiteraard blijf je met gezondheidsklachten thuis.

Toegangskaarten reserveren

De beschikbare plaatsen worden verdeeld onder supporters van De Merino’s en G.V.V.V. Kaarten kosten €5,00 en zijn te reserveren. Je kan maximaal twee kaarten reserveren door een mail te sturen aan info@demerinos.nl. Dit is mogelijk tot woensdag 29 juli, 12:00 uur. Als er meer dan 250 kaarten zijn gereserveerd, loot het bestuur van De Merino’s.

Clubhuis gesloten

In verband met de maatregelen is het clubhuis gesloten en heeft De Merino’s mobiele toiletten rond het veld geplaatst. Non-alcoholische dranken worden rond het veld verkocht. Volg hiervoor de looprichtingen.

G.V.V.V. vraagt je om de regels te respecteren en je hier ook aan te houden.