Twisker leidt eerste training op zonnig Panhuis

  • Het eerste

De A-selectie is de voorbereiding op seizoen 2020/2021 begonnen. Jochem Twisker leidde op een zonnig Panhuis zijn eerste training in dienst van G.V.V.V.

Met een bijna volledige selectie startte de hoofdmacht voor het oog van zo’n honderd toeschouwers de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het nieuwe seizoen waar zo naar wordt uitgekeken, na de abrupte beëindiging van de vorige jaargang door de coronacrisis. Geïnteresseerden die waren afgekomen op de eerste training, waren blij dat met het begin van de voorbereiding er weer kon worden toegeleefd naar een nieuwe start op het hoogste amateurniveau.

Jochem Twisker leidde zaterdag zijn eerste training op sportpark Panhuis (Foto: Stefan Koops).

Het waren de eerste stappen van nieuwe trainer Jochem Twisker op de kunstgrasmat van G.V.V.V. Enthousiast verscheen de 48-jarige oefenmeester al ruim voor aanvang op het veld om de oefeningen uit te zetten. Ook de spelers verschenen al vroeg op het veld, waardoor de eerste training eerder dan gepland kon beginnen.

Keeperstrio nog niet op volledige sterkte

Van het nieuwe keeperstrio verscheen alleen Joshua van den Berkt op het veld. Jan Evers genoot nog van zijn laatste vakantiedag, terwijl Johan Jansen verplicht moet toekijken. De goalie is vrijdag geopereerd aan zijn elleboog en mag de komende twee weken niet in actie komen.

De ploeg maakte een gretige indruk, de zon scheen fel over het sportpark en supporters waren blij dat het weer gaat beginnen. Seizoen 2020/2021 is van start!

Ander nieuws

Dit moet je weten voor G.V.V.V. – Jong Sparta

Het eerste | 23 sep 2021
Lees meer

Dröge leidt duel tegen beloften Sparta

Het eerste | 23 sep 2021
Lees meer

Voorbeschouwing // Toppers in de dop op bezoek

Het eerste | 23 sep 2021
Lees meer