G.V.V.V. contracteert Lars ten Teije

  • Het eerste

Aanvaller Lars ten Teije wordt per direct aan de selectie van G.V.V.V. toegevoegd. De 22-jarige buitenspeler tekent een contract voor een seizoen.

De jonge Ten Teije werd op 3 april 1998 geboren in Apeldoorn, waar hij bij Victoria Boys zijn voetbalcarrière startte. In 2007 maakte de buitenspeler de overstap naar de jeugdopleiding van Vitesse/AGOVV. Bij de Arnhemmers doorliep Ten Teije de jeugdopleiding, waarna hij in 2016 aansloot bij Jong Vitesse. In het beloftenteam speelde hij drie seizoenen. Ook speelde hij in dat jaar een interland voor Oranje O18.

Ten Teije tekent een contract tot medio 2022.

Medio 2017 tekende Ten Teije een driejarig profcontract bij Vitesse, een dag later debuteerde hij in het eerste elftal van die club. Die speelminuten bleken zijn enige in de hoofdmacht. Afgelopen zomer werd bekend dat het aflopende contract niet werd verlengd, waardoor na dertien jaar afscheid werd genomen van Vitesse. Hij maakte de overstap naar Team VVCS, een team voor profspelers zonder contract. Bij dat team pikt G.V.V.V. hem nu op.

Fotografie: ProShots

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. presenteert met verdediger Elgero King nieuwe versterking

Het eerste | 20 mei 2024
Lees meer