G.V.V.V. contracteert Lars ten Teije

  • Het eerste

Aanvaller Lars ten Teije wordt per direct aan de selectie van G.V.V.V. toegevoegd. De 22-jarige buitenspeler tekent een contract voor een seizoen.

De jonge Ten Teije werd op 3 april 1998 geboren in Apeldoorn, waar hij bij Victoria Boys zijn voetbalcarrière startte. In 2007 maakte de buitenspeler de overstap naar de jeugdopleiding van Vitesse/AGOVV. Bij de Arnhemmers doorliep Ten Teije de jeugdopleiding, waarna hij in 2016 aansloot bij Jong Vitesse. In het beloftenteam speelde hij drie seizoenen. Ook speelde hij in dat jaar een interland voor Oranje O18.

Ten Teije tekent een contract tot medio 2022.

Medio 2017 tekende Ten Teije een driejarig profcontract bij Vitesse, een dag later debuteerde hij in het eerste elftal van die club. Die speelminuten bleken zijn enige in de hoofdmacht. Afgelopen zomer werd bekend dat het aflopende contract niet werd verlengd, waardoor na dertien jaar afscheid werd genomen van Vitesse. Hij maakte de overstap naar Team VVCS, een team voor profspelers zonder contract. Bij dat team pikt G.V.V.V. hem nu op.

Fotografie: ProShots

Ander nieuws

Jeugdspeler Ali Auchi debuteert in wedstrijdselectie vlaggenschip

Het eerste | 01 jun 2023
Lees meer

Supportersvereniging en -groep regelen artiest na return zaterdag

Het eerste | 01 jun 2023
Lees meer

Play-offs: doelpuntenfestijn in Utrecht, spanning in Noordwijkerhout

Het eerste | 01 jun 2023
Lees meer