De beperking is een gevolg van de maatregelen in verband met het coronavirus. Anderhalve meter afstand houden is de norm en daarom zijn er tijdens de thuiswedstrijden van het vlaggenschip maar zeshonderd plaatsen beschikbaar rond het hoofdveld. Om in ieder geval zoveel mogelijk leden van G.V.V.V. en businessclub Vallei & Rijn toegang te geven, wordt er geen vrije verkoop gehouden.

Koop je ticket online

Net als in de voorbereiding, moeten ook voor de competitiewedstrijden online tickets worden aangeschaft. De club moet extra maatregelen nemen om de wedstrijden in een veilige omgeving te organiseren. Om de kosten hiervoor grotendeels te dekken, wordt aan de leden een kleine bijdrage gevraagd in de vorm van een toegangsprijs. Er zijn 80 tribuneplaatsen beschikbaar en 500 staanplaatsen. Een zitplaats kost €3,50 en een staanplaats kost €2,50.

Tickets voor leden en donateurs zijn te koop vanaf 48 uur voor de wedstrijd. Bij aanschaf van je ticket worden vragen gesteld over je gezondheid. Kun je hierop positief antwoorden, dan ben je van harte welkom! Een link naar de ticketverkoop verschijnt donderdag. Op de wedstrijddag zijn aan de kassa’s geen tickets te koop.

Leden tot 12 jaar gratis welkom

Leden tot 12 jaar hoeven geen ticket te kopen en zijn kosteloos welkom, omdat zij geen afstand hoeven te houden tot anderen. Wel is het verplicht om je eigen ledenpas te tonen aan de kassa’s.

Tickets niet overdraagbaar

Let op: tickets moeten op eigen naam worden aangeschaft en zijn niet overdraagbaar. Het is verplicht om, naast je ticket, je ledenpas mee te nemen. Dit geldt voor iedereen die de wedstrijd bezoekt. Kun je je ledenpas niet laten zien, of is het niet jouw ledenpas? Dan ben je helaas niet welkom, ook al heb je al betaald. Toegang is echt alleen voor leden!

Horeca

In de kantine en op het terras is het verplicht om een zitplaats te kiezen. Hierdoor zijn er maar honderd plaatsen beschikbaar. Het is dus niet voor iedereen mogelijk om in het clubhuis een drankje aan te schaffen en daar ook een plaats te kiezen. Snel even wat halen? Wijk dan uit naar het Hok van Lies, naast de zittribune. Hier kun je veel van onze producten kopen en direct langs het veld nuttigen.

Uiteraard vinden we het gezellig als je na de wedstrijd nog een drankje blijft drinken, maar gezien de beschikbare capaciteit in de kantine en op het terras is dit niet mogelijk zoals we gewend waren. Stewards geven aan als de kantine en het terras vol zijn. Wij vragen je op dat moment naar huis te gaan.

De maatregelen voor G.V.V.V. zijn groot, als je je niet aan de regels houdt. Daarom waarschuwen wij actief. Hou je je alsnog niet aan de regels, dan hebben wij de mogelijkheid je te verwijderen van het sportpark.

Kantine gesloten voor overige velden

De beperkte capaciteit in de horeca heeft ons ertoe gedwongen om de kantine tijdens thuiswedstrijden van het eerste elftal te sluiten voor bezoekers van andere duels. Wij zijn bezig om extra horecavoorzieningen in het kleedkamergebouw aan te bieden, zodat jij toch wat kunt aanschaffen.

Toiletten

Bij het oorspronkelijke uitvak en bij het scorebord worden extra toiletten geplaatst, zodat jij ook hier van sanitair gebruik kunt maken. Hiermee voorkomen we extra drukte in het clubhuis.

Extra uitgang na de wedstrijd

Om te voorkomen dat het na afloop van de wedstrijd erg druk wordt bij de uitgang, stellen wij ook het hek bij het uitvak open, om zo na afloop snel het sportpark te kunnen verlaten. Zo kun je rustig en op afstand van anderen het sportpark verlaten.

Wij beseffen dat de maatregelen niet leuk zijn, maar om samen het coronavirus te verslaan vragen wij je om je hieraan te houden. Wij rekenen dan ook op jouw verantwoordelijkheid.