Nieuw magazine is uit!

  • De club

Het nieuwe magazine van G.V.V.V. voor dit seizoen is weer verschenen! Leden, donateurs, vrijwilligers en sponsoren vinden het deze week op de deurmat.

In deze editie lees je weer nieuwe interviews, achtergronden en maak je kennis met de nieuwe spelers van de hoofdmacht. Clubicoon Jan Nagel vertelt waarom hij al achttien jaar materiaalman van het eerste elftal is, voorzitter Barry van de Lagemaat kijkt naar de kansen in de coronacrisis, hoofd jeugdopleiding Jacko Stuivenberg blikt terug op succesvolle jaren en kijkt vol enthousiasme vooruit naar wat voor ons ligt.

Twisker’s beeld van de club

Daarnaast vertellen meerdere vrijwilligers over hun passie voor de vereniging en het plezier van hun taken. Hoofdtrainer Jochem Twisker vertelt in een uitgebreid interview over zijn beeld van de club, selectie en deelt zijn verwachtingen. Ook het eerste elftal van de vrouwen blijft niet onbenoemd. Stephan Goes en Jan van Garderen vertellen over hun selectie, favorietenrol van het team en de inzet van het team.

Tot slot maak je kennis met het bestuur van Stichting Topvoetbal G.V.V.V., lees je wat zij doen en waarom deze stichting is opgericht. Ook businessclub Vallei & Rijn vertelt je graag over hun activiteiten.

Aanbieding zonnepanelen

Leden, donateurs, vrijwilligers en sponsoren ontvangen deze week het magazine op hun deurmat. Samen met Suntech Energy hebben wij in het magazine ook een ledenactie gestopt. Verduurzaam jij net als ons jouw huis door het plaatsen van zonnepanelen? Dan help je de club aan €250!

Ander nieuws

Vrijwilligersavond opnieuw een groot succes

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Donderdag aangepaste openingstijd kantine

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 25 mei 2024
Lees meer