100% Voetbal en G.V.V.V. verlengen samenwerking

  • De club

Kledingpartner 100% Voetbal en G.V.V.V. hebben het aflopende samenwerkingscontract met zeven jaar verlengd. Hierdoor blijft de toonaangevende voetbalketen ook de komende seizoenen verbonden aan de vereniging.

De nieuwe samenwerkingsovereenkomst is een blijk van vertrouwen die beide partijen na een tienjarig partnerschap in elkaar hebben. Medio 2010 zetten 100% Voetbal en voetbalvereniging G.V.V.V. de handtekeningen onder het eerste samenwerkingscontract. Daarmee vond de club een partner voor de levering van alle Hummel wedstrijdkleding en trainingspakken voor alle teams. De sterke relatie resulteerde in een nieuwe samenwerking voor de periode van zeven jaar, waardoor beide partijen tot medio 2027 aan elkaar zijn verbonden.

‘Hofleverancier naar volle tevredenheid’

Verantwoordelijk bestuurder Erwin Gerritsen is blij dat de komende jaren gerekend kan worden op een betrouwbare partner. “100% Voetbal is al jarenlang naar volle tevredenheid een hofleverancier van de club. Reiné en zijn team denken altijd met ons mee en kunnen snel schakelen door bedrukkingen in eigen beheer te doen.” Juist in deze tijd is Gerritsen blij met een lokale ondernemer door te kunnen gaan. “Met de nieuwe samenwerking dragen wij in een lastige periode ons maatschappelijke steentje bij.”

‘Club spreekt veel vertrouwen uit’

Eigenaar Reiné van Eldik onderstreept deze woorden. “Het is voor beide partijen een win-winsituatie. Na een zeer prettige tienjarige samenwerking ben ik blij dat wij ook de komende zeven jaar aan G.V.V.V. verbonden zijn. Er spreekt veel vertrouwen van de club uit deze nieuwe overeenkomst.”

100% Voetbal en G.V.V.V. bouwen de samenwerking de komende periode nog verder uit. Zo wordt er gekeken naar meer seizoensgebonden acties en starten beide partijen online een nieuwe collectie voor supporters van de club.

Ander nieuws

25 mei is het Super Saturday op Sportpark Panhuis!

De club | 18 mei 2024
Lees meer

Heb jij onze obligaties gekocht? Er is geloot en rentes worden uitbetaald

De club | 15 mei 2024
Lees meer

In memoriam // Ab van de Bovenkamp

De club | 14 mei 2024
Lees meer