Jan-Albert van Laar, Cindy van de Bovenkamp, Cees Jansen, Jolien van de Kraats, Michael van der Poel en Evelien Koster gaan zich bezighouden met alle zaken rondom de vrijwilligers. De werving, beloning en ondersteuning van de vele vrijwilligers behoort tot de zaken van deze commissie. Zij stellen zich graag voor.

Jan-Albert van Laar

Ik heb zelf in de jeugd van G.V.V.V. gevoetbald en ben na een paar jaar in de senioren geblesseerd geraakt aan mijn knie. Vervolgens een aantal jaar leider gebleven van het elftal waarin ik zelf gespeeld had. Nadat mijn beide zoons Jesper en Max bij G.V.V.V. gingen voetballen ben ik heel veel jaren leider van hun elftallen geweest. Bij thuiswedstrijden van het eerste elftal probeer ik zoveel mogelijk aanwezig te zijn. Onder andere om bij te kletsen en gezellig een biertje te drinken.

Een paar jaar geleden ben ik coördinator geworden van het Commerciële Team van G.V.V.V. Door drukte ben ik daar vorig jaar mee gestopt. Toen ik onlangs benaderd werd om toch weer een rol te vervullen, nu als coördinator van dit team, heb ik toch weer toegehapt. Het blijft toch verleidelijk iets te doen voor deze mooie club! Zonder vrijwilligers kan geen vereniging bestaan. Bij een vereniging van deze omvang moet best veel geregeld en georganiseerd worden. Mijn doel is een bijdrage te leveren dit samen met anderen in goede banen te leiden.

Cindy van de Bovenkamp

Ik ben Cindy van de Bovenkamp, ik ben getrouwd met Wessel van de Bovenkamp. Wij hebben twee dochters die allebei gevoetbald hebben en daardoor ben ik vrijwilligerswerk gaan doen binnen G.V.V.V. In het dagelijks leven run ik kapsalon ‘Haarmode Coupe Cindy’.

Op dit moment zit ik in het horeca team van businessclub Vallei en Rijn. Binnen deze commissie ga ik me met het onderdeel ‘belonen’ bezig houden. Ik hoop u snel wat meer te kunnen vertellen over deze commissie.

Cees Jansen

Al tien jaar betrokken bij G.V.V.V. als (oud-)speler, trainer/coach van diverse jeugdelftallen en nog steeds als lid van voetbaltechnische zaken binnen het jeugdbestuur. G.V.V.V. is een erkend leerbedrijf. In mijn rol binnen voetbaltechnische zaken begeleid ik al een aantal jaren stagiaires van diverse scholen (CIOS, MBO Utrecht, Dulon College Ede en diverse scholen in Veenendaal).

Mijn uitdaging is om G.V.V.V. als een leuk en leerzaam leerbedrijf neer te zetten, jeugd te betrekken bij maatschappelijke stages en externe vrijwilligers te betrekken bij onze mooie blauwe club.

Jolien van de Kraats

Mijn naam is Jolien van de Kraats – Veldhuizen. Mijn vader heeft ooit met drie broers in het eerste elftal gespeeld. Later kreeg ik verkering met een echte blauwe Gerben van de Kraats. Al 20 jaar vrijwilliger bij businessclub Vallei en Rijn achter de bar en hier verzorg ik ook de planning. Er zijn twee zoons gekomen die nu ook bij G.V.V.V. spelen en nu ben ik voetbalmoeder geworden.

Michael van der Poel

Mijn naam is Michael van der Poel. Ik ben 35 jaar oud en al heel mijn leven aan G.V.V.V. verbonden.

Vanaf mijn jeugd tot en met de senioren actief spelend lid geweest om hierna de spreekwoordelijke ‘schoenen aan de wilgen’ te hangen. Daarnaast ben ik in deze periode actief geweest als scheidsrechter (pupillen) en heb ik een aantal jaren de rol van leider mogen vervullen bij een pupillenelftal. Toen mijn zoontje Jayden geboren is, heb ik een punt gezet achter al deze activiteiten en ben ik alleen elke zaterdag – zowel bij uit- als thuiswedstrijden – aanwezig.

Als commissie gaan we er voor proberen te zorgen om onze mooie club nog mooier te maken als dat hij al is. Dit kan natuurlijk niet zonder alle vrijwilligers! Mijn rol zal dan ook zijn om het verenigingswerk (en dan met name de organisatie eromheen) te gaan voorbereiden, voordat dit geïntroduceerd gaat worden binnen onze vereniging. Daarnaast ga ik me bezighouden met het opzetten van de roostering van de diverse werkzaamheden die onze vereniging kent.

G.V.V.V. rekent op u!

Evelien Koster

In 2008 ging mijn zoon, toen 7 jaar oud, op voetbal bij G.V.V.V. In die eerste week werd ik al gevraagd of ik het leuk zou vinden om de JOC te komen versterken. Dit heb ik destijds gedaan en ik moet zeggen dat ik met heel veel plezier samen met de andere JOC-leden veel georganiseerd heb voor de jeugd. Na ruim 10 jaar was het voor mij tijd op hiermee te stoppen.

Nadat ik een half jaar gestopt was met de JOC kriebelde het toch wel een beetje, ik miste iets. Uit vrijwilligerswerk haal ik veel voldoening. Ik heb daarom aangeboden om bij de ledenadministratie te gaan helpen. Begin 2019 ben ik begonnen alle vrijwilligers in kaart te brengen en vast te leggen. Ook houd ik mij sinds die tijd bezig met het uitgeven en beheer van de ledenpassen. Sinds juli 2019 heb ik de contributie- en ledenadministratie overgenomen van Dirk van Binsbergen. Toen ik in september dit jaar hoorde van de commissie vrijwilligerszaken en zag welke functies er beschikbaar waren, wist ik dat ik de functie coördinator vrijwilligersbestand op mij wilde nemen. Dit past helemaal in het plaatje waar ik al mee bezig was en ik weet dat er nog veel verbeterd kan worden.

Ik ben blij dat de commissie vrijwilligerszaken in het leven geroepen is; vrijwilligers zijn zo belangrijk voor de vereniging!