Mart de Jong en Taoufik Adnane tekenen bij

  • Het eerste

G.V.V.V. heeft een overeenkomst bereikt met middenvelder Mart de Jong en verdediger Taoufik Adnane over een nieuw eenjarig contract, waardoor het duo tot medio 2022 verbonden is aan de club.

Mart de Jong (Ede, 21 november 1995) en Taoufik Adnane (Rhenen, 31 oktober 1985) zijn de eerste spelers die een nieuw contract tekenen voor seizoen 2021/2022. De twee sterkhouders zijn al meerdere seizoenen vaste krachten in de ploeg van de Veenendaalse tweededivisionist. De Jong en Adnane tekenen voor hun respectievelijk vijfde en twaalfde seizoen.

De Boer: ‘Blij met basisspelers te verlengen’

Technisch manager Rob de Boer is blij dat hij de twee basisspelers nog een jaar aan de club heeft weten te binden. “Allereerst Taoufik Adnane. Wij zijn zeer tevreden over zijn fitheid en het spel wat hij wekelijks laat zien. Dat is voor ons alle reden om met hem te verlengen. Mart de Jong is al sinds zijn komst een belangrijke schakel op ons middenveld. Wij zijn blij om ook hem een jaar langer te behouden.”

Mart de Jong

Middenvelder Mart de Jong speelde zich direct na zijn komst vanaf DTS in de harten van de blauwe aanhang. Vanaf seizoen 2017/2018 speelde de Edenaar nagenoeg alle wedstrijden in de hoofdmacht, waardoor hij begin oktober in de uitwedstrijd tegen de beloften van Sparta Rotterdam zijn honderdste duel speelde in het tenue van G.V.V.V.

Taoufik Adnane

Clubicoon Taoufik Adnane is niet meer weg te denken in datzelfde tenue. Al vanaf 2011 vormt de gedreven linksback een vertrouwd gezicht in de verdediging van zijn ploeg. Nadat de 35-jarige Adnane de eerste twee competitiewedstrijden vanaf de bank moest toekijken, was hij vanaf de derde speelronde weer de vaste kracht op de linkerkant. De jongen van de club speelt in de eerstvolgende officiële wedstrijd zijn driehonderdste duel in het blauw-wit.

Fotografie: Stefan Koops Photography

Ander nieuws

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer