Ook Steven Theunissen blijft blauw

  • Het eerste

Het contract van Steven Theunissen is verlengd tot 2022. De 21-jarige verdediger tekent voor zijn tweede seizoen bij G.V.V.V.

Steven Theunissen (Ulft, 4 mei 1999) maakte afgelopen zomer de overstap van PSV naar de hoofdmacht van G.V.V.V. De jonge speler koos ervoor om zich meer te gaan richten op zijn trainersambitie, wat hij goed kon combineren met spelen op het hoogste amateurniveau. De vleugelverdediger speelde vanaf de competitiestart de eerste drie wedstrijden, maar maakte de laatste wedstrijd geen minuten.

De Boer blij met derde verlenging van jong talent

Technisch manager Rob de Boer is blij dat hij dit weekend opnieuw een getalenteerde jongeling heeft weten te behouden. “Steven heeft in de jeugdopleiding bij PSV een uitstekende basis opgedaan. Gezien zijn leeftijd en kwaliteiten denken wij dat er nog veel meer in zit. Daarom zijn wij erg blij om hem ook volgend seizoen in onze selectie te hebben.”

Acht spelers vastgelegd

Steven Theunissen is de achtste speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft vastgelegd. Eerder verlengde het de contracten met Melvin van de Haar, Justin Spies, Johan Jansen, Taoufik Adnane en Mart de Jong. Tom Oostinjen en Danny de Leeuw tekenden vorig jaar een verbintenis voor twee seizoenen. Ook hoofdtrainer Jochem Twisker verlengde.

Ander nieuws

Haal jouw tickets voor de return in de play-offs al online

Het eerste | 30 mei 2023
Lees meer

Voorbeschouwing // P/D nacompetitie start met tweeluik tegen RKSV Groene Ster

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer

Thuiswedstrijd tegen RKSV Groene Ster vervroegd naar 14.30 uur

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer