Ook Johan Jansen blijft blauw

  • Het eerste

Doelman Johan Jansen heeft zaterdagmiddag een nieuw eenjarig contract getekend. De sluitpost tekent daarmee voor zijn elfde seizoen in Veenendaal. 

Johan Jansen (Terschuur, 7 februari 1989) maakte in 2011 de overstap van Almere City naar G.V.V.V. en was in zijn blauwe loopbaan op veel momenten van grote waarde voor zijn ploeg. De 31-jarige doelman verdedigde al driehonderd wedstrijden het doel voor de Veenendaalse tweededivisionist.

De Boer: ‘Zeer betrouwbare sluitpost’

Technisch manager Rob de Boer is content dat hij de doelman langer in de selectie heeft weten te houden. “Johan Jansen is al seizoenen lang onze zeer betrouwbare sluitpost. Het is dan ook erg fijn dat hij een nieuw contract heeft getekend.”

Vijf spelers vastgelegd

Johan Jansen is de vijfde speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft vastgelegd. Eerder verlengde het de contracten met Taoufik Adnane en Mart de Jong. Tom Oostinjen en Danny de Leeuw tekenden vorig jaar een verbintenis voor twee seizoenen. Ook hoofdtrainer Jochem Twisker verlengde.

Ander nieuws

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer