Theunissen over verlenging, team en supporters

  • Het eerste

Steven Theunissen was zondag het derde talent dat in het weekend bijtekende. De 21-jarige verdediger verlengde zijn verblijf in Veenendaal tot tenminste 2022.

Al op jonge leeftijd belandde Theunissen in de jeugdopleiding van een betaald voetbalorganisatie. Tien jaar draaide het talent daarin mee. Vier jaar bij De Graafschap en zes jaar bij PSV. Afgelopen jaar maakte hij de overstap naar G.V.V.V. In Veenendaal heeft Theunissen het ontzettend naar zijn zin. “Ik voel mij ontzettend thuis hier. Dat is ook de reden dat ik heb verlengd. Er hangt een goede sfeer op de club en ik ga altijd met plezier naar het sportpark. Dat is voor mij het belangrijkste om bij een club te blijven.”

Theunissen zit tussen zijn nieuwe ploeggenoten op de eerste training.

Vanaf de competitiestart kon de Ulftenaar rekenen op een basisplaats in de opstelling van Jochem Twisker, maar de laatste wedstrijden moest hij zijn positie afstaan. “We hebben een goede en leuke spelersgroep, waar erg veel potentie in zit. Mijn persoonlijke doelstellingen zijn dat ik veel wedstrijden wil spelen en belangrijk wil zijn voor mijn team en de club. Daarnaast probeer ik mijzelf natuurlijk ook nog zo goed mogelijk te ontwikkelen”, aldus Theunissen.

‘Dat vind ik echt mooi’

Door het coronavirus was het een onwennige kennismaking met de club en supporters, maar toch is de warmte van de vereniging en achterban de verdediger opgevallen. “Er lopen hier prettige mensen. Tijdens de corona zijn er hier nog steeds supporters die erg meeleven door bijvoorbeeld wedstrijden achter het hek te bekijken. Dat vind ik echt een mooi iets.”

Tekst: GVVV.nl/Youri van Doorn
Foto: Stefan Koops Photography

Ander nieuws

Play-offs: doelpuntenfestijn in Utrecht, spanning in Noordwijkerhout

Het eerste | 01 jun 2023
Lees meer

G.V.V.V. met één been in volgende ronde na winst bij Groene Ster

Het eerste | 31 mei 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor de return in de play-offs al online

Het eerste | 30 mei 2023
Lees meer